Hol szerezhetnék informáciòt arra hogy hogyan alapíthatnék egy alapítványt?
Szeretnèk lètrehozni egy alapìtvànyt ami beteg ès fogyatèkkal èlő emberek megsegìtèsèvel foglalkozna mind anyagilag,mind lelkileg.
A lènyege az lenne,hogy hivatàsos ès amatőr művèszek ajándèktàrgyait bocsàtanànk akukciòra folyamatosan ès ezt a pènzt kapnák meg a betegek ès a lelki segìtsèg abban nyilvànulna meg,hogy jàrna pàr önkèntes làtogatòba beszèlgetni,tàrsalkodni.
Kèrek mindenkit aki tud segìtsen! :-) Sem a jogi,sem a pènzügyi dolgokat e kapcsàn nem tudom.
Köszönettel...
22/N
"segiteni az jó dolog" főleg, ha nem csak a saját zsebeit szeretné megtömni!
Az alapítványokra sajnos jellemző, a harácsolás pl. ételosztásra gyűjtenek hajléktalanoknak, ahol az alapítvány az ő cégeik termékeiből készítené az ebédet, persze horror áron, de legálisan.
Győr sétálóutca bio minősítésű ételosztás, de adakozáson kívül vásárolhatsz saját fogyasztásra is biolisztet 600-ért, bio disznóhúst 5000-ért, stb. Persze nyugtasson a tudat ebből is 2,5% adakozásra megy, amiből szintén ezeket a bio finomságokat veszik a csöveseknek :)
Francia vetőmagcsomag a rászorultoknak 24 000-ért, hazai boltokból összerakva 1800 "Mivel a hazai az nem jó a mi éghajlatunkra!" , amikor láttam a riportot majdnem megfulladtam a nevetéstől!
Naposcsibék 2-napig utaztatva 5000-ért, hogy miért nem a hazai 110-ért??? Hát biztos, mert azok nem bírnák az éghajlatunkat :)
Te milyen alapítványt szeretnél kérdező???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!