Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan szerezhetnék pénzt?

Hogyan szerezhetnék pénzt?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és szinte mindenre kèpes lennèk ahhoz hogy szerezzek pènzt.Dolgozni mèg nem mehetek de ezen kívül van-e valamilyen lehetőség?:/
2018. jan. 15. 18:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Mégis milyen más lehetőség lenne pénzszerzésre a munkán kívül? Max. kunyerálhatsz a hozzátartozóidtól, szülők, nagyszülők, idősebb már dolgozó testvér.
2018. jan. 15. 19:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát akkor ez a dolog bukó mert épp ez az hogy szüleimnek szeretnék segíteni:/
2018. jan. 15. 19:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem -mivel 13 vagy- Nekik az a legnagyobb segítség, ha rendesen tanulsz és aktívan részt veszel a házi/ház körüli munkákban. Hidd el, örülnek Neki (tudják hogy ebben a korban ez a maximum Tőled)
2018. jan. 15. 19:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi!Igyekszem,a tanulmányom nem a maximális ,elég rossz gyerekkorom volt(nem foghatom rá,tudom)de próbálkozom:)
2018. jan. 15. 20:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg, hogy mindig a maximumot nyújtsd a tanulásban. Az a lényeg hogy lelkiismeretesen, a lehetőségeidhez mérten megtedd amit tudsz. Élj nyitott szemmel (lásd és próbáld megérteni a környezetedet, a világot)légy nyitott a világra, az emberekre. De ne akarj felnőtt lenni, felnőttként viselkedni! Az úgyis megtörténik majd, anélkül hogy észrevennéd. Hagyd hogy gyerek legyél, a gyerekek "hibáival" együtt.

És ha eljön az idő, hogy már anyagilag is segíthetsz a Szüleidnek, azt már automatikusan észreveszed és megteszed majd.

Ezek kissé közhelynek hangzottak, de hirtelen így jött ki...

2018. jan. 15. 20:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Ez milyen bölcs :D Köszi a választ!:)
2018. jan. 15. 21:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Tanulj hogy később tudj magadon és a szüleiden is segíteni legyen ez a motiváció, hidd el hogy most egy dologra kell koncentrálni a tanulásra, nyáron esetleg hordhatsz szórólapot, tudom szar én csináltam de kérdésnek jó esetleg kutya sétáltatás, időseknek segíteni pl bevásárlás vagy fű nyírás stb..

De vannak a falukba hirdetések pl gyümölcsöket kell szedni vagy szőlőben különböző munkát csinálni pl kötözni stb..

Nyár melónak jó lesz kezdésnek :-) nem leszel gazdag de valahol el kell kezdeni ;-)

Remélem azért segítettem?

2018. jan. 15. 21:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen,sokat köszi!:) Csak egy a gond...ahol én lakom nem igazán vannak ilyen lehetőségek.Kutyát sétáltattam múlt nyáron,de azért nem fizettek mert nem diákmunkán voltam.Nem tudom hol kezdjem majd:/
2018. jan. 15. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!