Hogyan szerezhetnék pénzt?
Nem az a lényeg, hogy mindig a maximumot nyújtsd a tanulásban. Az a lényeg hogy lelkiismeretesen, a lehetőségeidhez mérten megtedd amit tudsz. Élj nyitott szemmel (lásd és próbáld megérteni a környezetedet, a világot)légy nyitott a világra, az emberekre. De ne akarj felnőtt lenni, felnőttként viselkedni! Az úgyis megtörténik majd, anélkül hogy észrevennéd. Hagyd hogy gyerek legyél, a gyerekek "hibáival" együtt.
És ha eljön az idő, hogy már anyagilag is segíthetsz a Szüleidnek, azt már automatikusan észreveszed és megteszed majd.
Ezek kissé közhelynek hangzottak, de hirtelen így jött ki...
Tanulj hogy később tudj magadon és a szüleiden is segíteni legyen ez a motiváció, hidd el hogy most egy dologra kell koncentrálni a tanulásra, nyáron esetleg hordhatsz szórólapot, tudom szar én csináltam de kérdésnek jó esetleg kutya sétáltatás, időseknek segíteni pl bevásárlás vagy fű nyírás stb..
De vannak a falukba hirdetések pl gyümölcsöket kell szedni vagy szőlőben különböző munkát csinálni pl kötözni stb..
Nyár melónak jó lesz kezdésnek :-) nem leszel gazdag de valahol el kell kezdeni ;-)
Remélem azért segítettem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!