Ha a Vaterán vásároltam 4500 Ft értékben utánvéttel, de az eladó véletlenül csak a postaköltséget írta rá fizetendő összegként, akkor feljelenthet? Lopásnak számít ha nem utalom át az áru összegét? Jogi értelemben érdekelne!
Figyelt kérdés
2017. dec. 30. 13:05
21/22 anonim válasza:
Istenem, mint egy 5 éves...tipikus a másikra mutogatás, mert ő baxta el a papírt.... emberek vagyunk, hibázunk. És? Amikor megkaptad a csomagot láttad, hogy nem stimmel, nem? AZONNAL hívtad az eladót vagy sem? Amúgy meg elárulok neked egy titkot: a vevőket 90%-ban jobban védik, mint az eladókat, pláne online rendeléseknél meg vásárlásoknál...csak jó helyről kéne vásárolgatni és nem 5 évesként hisztériázni...
22/22 A kérdező kommentje:
Utolsó!
Mondtam már, NEM érdekel!
Hogy vettem volna rögtön észre, ha nem én vettem át a csomagot?
Mit tudsz te a vateráról? Gondolom nem szoktál ott vásárolni.
Nem érdekel a kioktató véleményed.
Akkor viselkedek 5 évesként, amikor akarok. Örülök hogy itt mindenki olyan okos és tökéletes...
De igen, a Vatera igenis az eladókat szokta védeni, mert tőlük kapja a pénzt.
2017. dec. 31. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!