Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha a Vaterán vásároltam 4500...

Ha a Vaterán vásároltam 4500 Ft értékben utánvéttel, de az eladó véletlenül csak a postaköltséget írta rá fizetendő összegként, akkor feljelenthet? Lopásnak számít ha nem utalom át az áru összegét? Jogi értelemben érdekelne!

Figyelt kérdés

2017. dec. 30. 13:05
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Ja, és szerinted pénteken este melyik bank van nyitva???
2017. dec. 30. 15:39
 12/22 A kérdező kommentje:
Nameg a pocskondiázó sms-ek, amiket küldözget nekem, arról még nem is szóltam.
2017. dec. 30. 15:42
 13/22 A kérdező kommentje:

8-as!

Ha te olyan zseni vagy, akkor mondd meg az eladónak, hogy ne tüntessen fel olyan opciót, hogy utánvét.

És képzeld el volt rá pénzem. Úgy hívják Készpénz.

Egyébként már vásároltam Tőle utánvéttel és nem volt probléma!

22-e péntek. 23-a szombat 24-25-26 karácsony csakhogy felfogd.

2017. dec. 30. 15:57
 14/22 anonim ***** válasza:

Ha nem vetted volna át, az eladónak plusz költség.

A különbözetet meg utalod a számlájára, ennyi!

2017. dec. 30. 16:18
 15/22 anonim ***** válasza:
57%

"5. Megírtam az eladónak, hogy nincs pénz a számlámon, várjon fizetésig, akkor utalok.

Szóval akkor úgy rendeltél valamit, hogy nem is volt pénzed rá? vagy készpénzben volt"

A számláján nem volt pénz! Csak kp!

2017. dec. 30. 16:20
 16/22 A kérdező kommentje:

14,15!

Köszönöm!

Akkor 10-ig még belefér, ugye?

Vagy feljelenthet addig is?

Egyébként én is írtam a Vatera ügyfélszolgálatnak, hogy eszemben sem volt meglopni és hogy utalom a maradékot.

2017. dec. 30. 16:32
 17/22 anonim ***** válasza:
82%
Nézd, ha velem ilyen történik, átveszem a csomagot, és azonnal hívom az eladót, hogy valamit elnézett, hogyan juttathatnám el a különbözetet. Gondolom, ha ezt tetted volna sunnyogás helyett, akkor nincs negatív értékelés.
2017. dec. 30. 19:48
 18/22 anonim ***** válasza:

"Egyébként már vásároltam Tőle utánvéttel és nem volt probléma! "

Én csak azt nem értem, hogy ha vásároltál már tőle, akkor most miért nem tudtátok normálisan lekommunikálni a dolgot?

Te írtál először az eladónak vagy Ő írt rád?

2017. dec. 30. 19:51
 19/22 A kérdező kommentje:

Hát igen, ez az.

Nem előszőr vásároltam tőle.

Még sem bírt várni pár napot.

Karácsonykor meg nem az e-mailjeimet nézegetem. Nem is én vettem át a csomagot a postástól, hanem egy családtag...Na mindegy lecarom, megkapja a pénzét. Ő kezdett el cirkuszolni, nem érdekel már.

2017. dec. 30. 20:51
 20/22 A kérdező kommentje:
Ha rendesen kitölti a papírt a postán, akkor már rég megkapta volna a pénzét és nem lenne ez az egész!!!
2017. dec. 30. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!