Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Járt már vki rosszul vaterás...

Járt már vki rosszul vaterás üzlet kapcsán?

Figyelt kérdés
ne csak annyit írjatok, h igen vagy nem :)
2010. jún. 3. 01:24
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Magával az adásvétellel nem, de képről nem tudhattam h a vásárolt bicikliülés töri-e majd a hátsóm vagy sem. :D Törte. :D
2010. jún. 3. 02:26
 2/7 anonim ***** válasza:

nekem is minden ok volt.

Az árú is olyan volt, amilyen a képen és a leírtakban. Az egy dolog, hogy élőben nem adta azt vissza.

De erről nem tehet az eladó

De amúgy minden pénzem megérkezett, amit eladtam és minden árú megérkezett, amit megvettem.

2010. jún. 3. 06:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Én tesz-veszes vagyok,gondoltam próbát teszek a vaterán is:)Rögtön belefutottam egy idiótába,a megnyert terméket nem adta át,ennyit erről.Mondjuk pénzem nem bánta,de akkor is rohadt ideges lettem.
2010. jún. 3. 07:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Alapvetően jól jártam eddig, kb. 30 eladásom van és az emberek nagy része korrekt, visszaír, elutalja a pénzt, visszajelez. De sajnos volt már rossz tapasztalatom is, egyszer egy 7000 Ft-os DVD tulajdonosa nem jelent meg a találkozón és két hét után sem tudtam elérni semmilyen formában. Lezártam az eladást meg nem történtként, majd jelentkezett és vulgáris e-mail formájában elküldött a halálba. Szóval vannak idióták, de ha valakinek van 50+ pozitív eladása, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem te vagy az 51-ik, akit be fog szivatni. Ellenőrizd az adatlapját!
2010. jún. 3. 08:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Meg szoktam válogatni, kitől vásárolok, így nem nagyon érnek meglepetések, de egyszer sikerült kifognom két gyári hibás pendrive-ot. (újak, hologramos csomagolásban) Szerencsére az eladó korrekt volt és visszavette probléma nélkül.
2010. jún. 3. 08:41
 6/7 anonim ***** válasza:

persze...mind a teszen, mind a vateráén, mind az ebayen volt olyan eladó, aki túl kevésnek találta a leütési árat és nem volt hajlandó elküldeni a cuccot....mindet fel is lógatták azóta

egyszer meg bemószeroltam egy 3 néven futó hamis kamerát árusító egyént, aki a negyedik regisztrációjával leütött egy termékemet és zaklatott telefonon, mivel hangosan röhögtünk rajta és kértük, hogy látogasson csak el nyugodtan hozzánk, nem keresett többet :D

2010. jún. 3. 10:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen,akkor rendeltem először a vateráról és persze utoljára is. Egy világmárkás kozmetikumot rendeltem elég olcsón alig 3ezer forintért,a képen nagyon valódinak tűnt eredeti ára pedig a boltokban 8-9 ezer forint. Kiderült,hogy hamisított, mínőségben olyan volt,mint egy 100 forintos kozmetikum.....Sajnos bedőltem,mondjuk elöbb eszembe juthatott volna,hogy ennyi pénzért vicc......
2010. jún. 4. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!