Budapesten tényleg alig lehet albérletet kivenni jelenleg férfiként?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasni hogy csak lányok lányok lányok jöhetnek..
Tébolyda van?
2017. dec. 19. 07:43
11/11 anonim válasza:
Nem értem mit reklamálsz, férfiként egyáltalán nem rakétatervezés lakást kivenni. Ha valamelyik réteget diszkriminálják, azok a kutyások (egyéb állat is hátrány persze), vagy a kisgyerekesek. Ha valaki pedig kutyatartó és gyerekes, az pláne hátrányban van. Nem a férfiaknak van itt sanyarú sorsuk egyáltalán, persze mindig is lesznek szerencsételenek, akik a saját kudarcaikért szeretnek másokat okolni. Alapvetően azonban így is elmondható, hogy ha van pénzed, sehogy sem gond lakást találni. Amennyiben nem minimálbérből akar valaki kigazdálkodni egy garzont, még válogathat is dögivel. Rendes állással és fizetőképes pénztárcával megoldható minden. Én legtöbbször avval találkoztam hirdetésekben, hogy "gyermektelen, fiatal párnak kiadó...". Sok helyütt gyerek, háziállat, dohányzás kizáró ok (van ahol azt is kikötik, hogy az erkélyen sem). Én megértek mindenkit, a saját tulajdonát annak adja bérbe az ember, akinek ő akarja, de hogy nem a pasikat diszkriminálják ezen a területen elsősorban, az hótziher.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!