Budapesten tényleg alig lehet albérletet kivenni jelenleg férfiként?
Mindenhol azt olvasni hogy csak lányok lányok lányok jöhetnek..
Tébolyda van?
Valós problémáról írogatok, sokan panaszkodnak emiatt.
Kinézem a magyarokból ezt IS, hogy kéjes mosollyal csak lányoknak adják ki a pudvás lakásokat.
"Kinézem a magyarokból ezt IS,"
Bocs, TE nem magyar vagy véletlenül? :D
Bírom az ilyent - kimegy külföldre és külföldről szidja a magyarokat - mintha Ő nem ugyanaz lenne.
Spanyolországban élő ismerősöm is: " a hülye magyarok" - mér,Ő nem az? :-)
Ilyet Nyugaton sose tapasztaltam hogy csak lányoknak kiadó az albérlet, úgyhogy nagyon is jogos a felvetésem...
Mondjuk a magyar egy pszcihopata nép, mit érdekli őket ez. Ez se érdekli őket.
Magyarországon nem adják be lakáskezelőkhöz. A tulajdonos maga adja ki és kezeli az ingatlant.
A tulajdonosok fel nő. Nem fog egy tesztoszteronhuszárral harcolni problémák esetén, mikor kiadhatja lánynak is akiket könnyebb kezelni. A szoba bérlésnél is, ha a többi szobát bérlő nő, akkor ők nem akarnak fiúval közösen bérelni ingatlant. A fiú költözne össze lánnyal, de ha nem ismerik egymást, akkor ez csak vágyálom marad. A tulajdonos ezt tiszteletben szokta tartani, hogy ne menjen el a többi bérlő.
Na most ha jön egy pszichopata albérlő, hasonló mint te, minek szenvedni, amikor annyira pörög a piac, hogy lányok is kiveszik.
Igen ezek miatt tényleg nehezebb fiúnak kiadó ingatlant találni.
Remélem érthető a válasz.
miért lenne könnyebb kezelni a lányokat?
én pl. egy tök csendes rendes srác vagyok, nem drogozom, stb.
a csajok meg állandóan a pasijaikat húzogatják fel az albérletbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!