Postán kibonthatom a csomagot mielőtt kifizetném?
Figyelt kérdés
Postán maradó dolgot rendeltem utánvéttel. Tudom hülyeség de félek, hogy más dolgot tett a csomagba a feladó, tehát átakar verni. Az lehetséges, hogy fizetés előtt kinyissam és megnézzem?Értelemszerűen nem fizetem ki ha nem a rendelt termék van benne.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2017. dec. 13. 18:49
11/11 anonim válasza:
Fizetés és átvétel előtt csak akkor lehet a tartalmat megnézni, ha a csomag sérült. A posta, vagy bármely futárcég a tartalommal nemigen foglalkozik, ha a csomag az ÁSZF-nek megfelel. Tudomásul kell venni, hogy noha a netes rendelés nagyon praktikus és kényelmes dolog, vannak kockázatai is. Tehát olyan helyről kell rendelni, ami megbízható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!