Jogosan kellene kifizetnem?
Figyelt kérdés
Megrendelésre kerítésléceket készítettem, egy másik kerítés mintájára és pont úgy, ahogy a rendelő kérte. (más dolog, hogy az én munkám szebb lett) De a megrendelőnek mégsem tetszett.
Nem hajlandó árulni a kerítésléceket, hanem inkább azt akarja hogy fizessek ki neki mindent.
Hajlandó vagyok nekiadni a kerítésléceket, mert az anyagot, festéket ő állta. De még ezen felül fizessek is neki?
Megértem, hogy nem tetszik neki, de hogy még kárpótoljam is azon felül, hogy visszaadom neki a léceit, ez nem túlzás?
2016. dec. 19. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!