Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Postán kibonthatom a csomagot...

Postán kibonthatom a csomagot mielőtt kifizetném?

Figyelt kérdés

Postán maradó dolgot rendeltem utánvéttel. Tudom hülyeség de félek, hogy más dolgot tett a csomagba a feladó, tehát átakar verni. Az lehetséges, hogy fizetés előtt kinyissam és megnézzem?Értelemszerűen nem fizetem ki ha nem a rendelt termék van benne.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2017. dec. 13. 18:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
Nem.
2017. dec. 13. 18:53
 2/11 anonim ***** válasza:
18%
Hyr tv panaszkönyv utolsó műsora ezt a témát ragozza . Jogod van a futár kérését megtagadni ha előbb aláírást kér és meg kifizetést aztán átad és lelép . Akkor elköszönsz mert neked jogi sérelmed keletkezett hogy zsákbamacskát vettél és tanúd sincs arra hogy azt és sértetlen állapotú új terméket kaptál e ... A Postavezetőnek jelezz hogy élsz a jogoddal és felbontás ellenőrzés után fizetsz .
2017. dec. 13. 18:58
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2017. dec. 13. 19:01
 4/11 anonim ***** válasza:
14%
Szívesen . Vidd be a kinyomtatott csevegést hirdetést mint "rendelőlapot" és az a bizonyítékod hogy ...
2017. dec. 13. 19:19
 5/11 anonim ***** válasza:
81%

Ne hallgass az utolsóra. A posta egy csomagSZÁLLÍTÓ cég. SEMMI KÖZE HOZZÁ, hogy mi van a te csomagodban. Minden postás és futár el fog küldeni a francba, lévén nekik az a dolguk, hogy kiszállítsanak neked egy csomagot, nem az, hogy azzal foglalkozzanak mi van benne.

Annyi igazságalapja van, hogy fizetés után a postán kibonthatod és tanuk előtt jegyzőkönyvezheted a csomag tartalmát. Aztán ha ez eltér attól, aminek benne kéne lennie akkor lehet polgári úton behajtani - de NEM A POSTÁN hanem az eladón!

2017. dec. 13. 21:25
 6/11 anonim ***** válasza:
83%

Időpont ma 18:58

Semmiféle ilyen jog nincs...postás voltam majdnem 7 évig. Ha kifizeted megkapod, ha nem fizeted nem kapod. A postának addig semmi köze a tartalomhoz, amíg az megfelel a szállítási feltételeknek és nem tartalmaz a postai szállításban kizárt tárgyat. Amúgy pedig, kicsit a kezelésről: ahhoz, hogy a postás ki tudja kézbesíteni a csomagot azt a készletére kell venni. Egy utánvételesnél ez úgy néz ki, hogyha ő azt kikézbesíti, akkor az összeggel is el kell számoljon. Ergó fizetned kell érte, nem ő fogja helyetted kifizetni. Ő addig a kezedbe se adja a csomagot, mert ha pl elviharzol vele, neki pénztári hiánya lesz, fizethet. Nyilván nem akar. Ha gondod van a tartalommal, keresd a feladót, vagy jelentsd fel. A postának ehhez semmi köze.

2017. dec. 13. 23:57
 7/11 anonim ***** válasza:
66%

Addig ne engedd el a postást még fel nem bontottad :D

Bírom amikor szidják a postát, hogy nem kézbesítik időben a csomagokat. Álljatok be sz@ré dolgozni, aztán időbe kint lesznek a küldemények.

2017. dec. 14. 00:36
 8/11 anonim ***** válasza:
66%
kíváncsi lennék én is mennyire menne nekik ...
2017. dec. 14. 07:12
 9/11 A kérdező kommentje:
Tényleg nem engedték kibontani :/ de szerencsére nem vertek át
2017. dec. 14. 12:16
 10/11 anonim ***** válasza:
78%
persze, h nem. nem az o dolguk, hogy neked jot kuldtek-e vagy sem.
2017. dec. 14. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!