Vállalkozók! Te dolgoznál annyiért amennyiért dolgoztatsz másokat?
Mikor dolgozik egy vállalkozó? Jah, a miilióit meg kell valamikor számolnia... Az is munka végül is...
A kérdésre: Dehogyis dolgoznának azok, sőt, nem is dolgoznak amúgy sem, mert még annyit se konyitanak a dolgokhoz, mint egy közmunkás. Ha konyitanának, akkor felfognák, hogy nettó százból nem lehet megélni, max halni... De a luxusnyaralójukból, kocsijukból semmit se látnak a valóságból.
Kezdődik megint,főleg 1. és 3. a legszánalmasabb.
,,Mikor dolgozik egy vállalkozó? Jah, a miilióit meg kell valamikor számolnia... Az is munka végül is...
A kérdésre: Dehogyis dolgoznának azok, sőt, nem is dolgoznak amúgy sem, mert még annyit se konyitanak a dolgokhoz, mint egy közmunkás. Ha konyitanának, akkor felfognák, hogy nettó százból nem lehet megélni, max halni... De a luxusnyaralójukból, kocsijukból semmit se látnak a valóságból."
Te igazi szánalom vagy,úristen nem csodálom nem fizetnek meg,ennyi IQ-val.
Miért nem vállalkozól ha olyan okos vagy?Lássuk mikor csinálod meg a céged?
Mi a szakmád?
Várjál kitalálom nem volt időm tanulni nem tudtam nem volt lehetőségem.
Mennyi kifogást fogsz felsorolni?
20-t 100-t?
Miért nem vállalkozól?
Ha jó fizut akarsz,mire számítasz?
Hogy majd a két szép szemedért majd kapod a félmillát millát plusz céges kocsit?
Fingod sincs egy komolyabb pozi vállalkozás milyen felelősség látom,csak köpködsz itt a semmire.
Ehelyett inkább magadba szállnál ja bocsánat ez nem megy csak mindenki más hibás rajtad kívül.
Felveszel engem a cégedbe 2M Ft-ért NETTÓba?Hmmm?
3.
,,Csak a hülye nem veszi észre, hogy a feudalizmus a mai napig nem szűnt meg! A vállalkozók ugyanolyan senkinek tartják manapság a beosztottjaikat, mint annak idején a földesurak a rabszolgákat! A legszomorúbb az egészben, hogy nincs lázadás a mai napig ez ellen, pedig nyilvánvaló az egész!
"
Csak a magad nevében beszélj engem megbecsülnek szeretnek és ragaszkodnak hozzám.Ja igen,ehhez van 8 év gyakorlatom,most fejezem be az informatikai BSc-t mellette kiegészítő végzettségem van Javaból,Szfotvertesztelésből fejlesztői és tesztelői tapasztalat 8 év.
Érdekes engem soha nem néztek senkinek és meg is fizetnek.
Te mit teszel ezért?
Milyen szakmában vagy?
Elmélyülten űzöd?
Beleteszel 150%-ot is?
Vagy te is csak rinyálsz és délután 16-kor mész haza mindig egy deka plusz meló nélkül?
Magatokba kellene szállni inkább ja bocsánat mindenki hibás rajtatok kívül,hogy eltrógerkedtétek a fiatalságotokat és nincsen piacképes tudásotok.
Tudod mit 1-essel csinálj egy céget te is és adj milliót a takarítónak,engem is felvehetsz 2M Ft nettóért.
Nos mikor szerződünk?
Ha nem lenne vállalkozásom és nem tudnék más értékesebbet csinálni, akkor nyilván igen.
Vagy hogy lecserélném-e a mostani állapotot azért, hogy egy alkalmazottam bőrébe bújjak, csak úgy? Azt nem.
Vagy hogy dolgoztam-e anno (még arányaiban is) kevesebbért? Igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!