Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » GLSfutarral rendel valaki...

GLSfutarral rendel valaki csomagot, akkor milyen iratok kellenek?

Figyelt kérdés
Van a gls-nel olyan , hogy semmilyen iratot nem kernek ?
2017. dec. 8. 18:04
 1/9 anonim válasza:
57%
Személyi igazolvány
2017. dec. 8. 18:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem nem kért semmit a GLS soha csak egy aláírást.
2017. dec. 8. 18:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem még egyszer sem kértek semmilyen okmányt.
2017. dec. 8. 18:12
 4/9 anonim válasza:
66%

Lemaradt, hogy én csomagpontra kértem. Vittem személyit, aláírtam a papírt és Ennyi.

#1 voltam

2017. dec. 8. 18:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Mert a gls honlapjan azt olvasom , hogy kell amivel igazolod magad. Akkor a gyakorlatban meg ez nem igy van( ?)
2017. dec. 8. 18:15
 6/9 anonim ***** válasza:
80%
Lehet, hogy az előre kifizetett csomagoknál, vagy ha valami gyanús, akkor kérik a személyit.
2017. dec. 8. 18:20
 7/9 anonim ***** válasza:

A futárok sietnek, örülnek, ha gyorsan megszabadulnak a csomagtól.

Mellesleg ha rendelsz valamit, akkor a lakóhelyedre viszi a csomagot, és a Bartók Béla utca 8-ban jó eséllyel a rendelő nyit majd ajtót. Plusz fel is hívnak kézbesítés előtt legtöbbször, és szólnak, hogy "10 perc múlva ott vagyok". Ha te visszaigazolod, hogy várod, akkor biztos lehet benne, hogy te fogsz kimenni a csomagért. Cím és telefonos egyeztetés után semmi szükség még igazolványt is kérni.

2017. dec. 8. 18:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Eleg nagy hiba..
2017. dec. 8. 18:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Elvileg a személyit el kéne kérniük és másnak nem adhatnák át a csomagot, kivéve, ha van meghatalmazott. Na a gyakorlatban ez meg úgy néz ki, hogy hív a futár 5 perccel azelőtt, hogy ott állna az ajtóban, hogy hozhatja-e a csomagot. Ha nem vagyok otthon, akkor meg mondja, hogy jó, akkor majd odaadja a szomszédnak. És ő veszi át, írja alá... pedig nem az ő címére, nevére szól, tehát ez totálisan illegális így. De a futárt nem érdekli, csak az, hogy le legyen passzolva a csomag minél előbb.

Ha otthon is talál a futár, akkor is csak egy aláírást szokott kérni, ami nálam egy hullámos vonal vagy két X szokott lenni, szóval még csak nem is a saját nevem írom oda, de az sem érdekli.

Legutóbb még az autóból sem szállt ki a krapek, hanem odaszólt, hogy menjek ki és az ablakon át kinyújtotta a csomagot, kért egy aláírást, aztán elhajtott. XD

2017. dec. 8. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!