Mennyit ér egy ilyen hobbikert?
Figyelt kérdés
Örököltem egy kertet, de sajnos nem tudok vele it kezdeni,ezért eladnám, csakhogy fogalmam sincs mennyit ér.Lenne egy érdeklődő,aki 400.000-et adna érte,de az ismerőseim azt mondják ez nagyon kevés.
1400m2,van rajta egy egyhelyiséges téglaház, villannyal, vízzel.Egy vasfészer, 1-2 gyümölcsfa,3 ezüstfenyő,körülkerített.Kérlek nézzétek el nekem, ha ezek értéktelen dolgok,de én sajnos nem értek ehhez... Előre is köszönöm a válaszokat!
2017. okt. 8. 19:23
11/11 anonim válasza:
"mivel nem nagyon akarok tízezreket fizetni, csak azért, hogy mondjon egy számot " végül is logikus, hogyinkább buksz kb egymilliót rajta megfelelő infó hiányában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!