Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyit ér egy ilyen hobbikert?

Mennyit ér egy ilyen hobbikert?

Figyelt kérdés

Örököltem egy kertet, de sajnos nem tudok vele it kezdeni,ezért eladnám, csakhogy fogalmam sincs mennyit ér.Lenne egy érdeklődő,aki 400.000-et adna érte,de az ismerőseim azt mondják ez nagyon kevés.

1400m2,van rajta egy egyhelyiséges téglaház, villannyal, vízzel.Egy vasfészer, 1-2 gyümölcsfa,3 ezüstfenyő,körülkerített.Kérlek nézzétek el nekem, ha ezek értéktelen dolgok,de én sajnos nem értek ehhez... Előre is köszönöm a válaszokat!

2017. okt. 8. 19:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Már csak a legfontosabb maradt le: Hol van ez a kert?
2017. okt. 8. 19:33
 2/11 anonim ***** válasza:
74%

Hol van? Milyen elrendezésben? Milyen állapotban van a téglaház, a vasfészer?

Ennyi infó alapján nem igazán tudunk objektív véleményt mondani. Szerintem keress fel egy értékbecslőt, pár tízezer forintot lehet, hogy megérne egy külső, "objektív" vélemény.

2017. okt. 8. 19:38
 3/11 A kérdező kommentje:
Oh, bocsánat, pedig ide akartam írni:város külterületén van,a ház teljesen jó állapotban van, a vasfészer viszont nem.Termékeny föld.
2017. okt. 8. 19:44
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
.. de melyik város, Budapest vagy Bivalybasznád?
2017. okt. 8. 20:28
 5/11 anonim ***** válasza:
74%
Így, konkrétumok alapján azt mondanám, hogy a Balatonon sokat, Mátészalkán keveset,
2017. okt. 8. 21:10
 6/11 anonim ***** válasza:
74%
Az sem mindegy hogy építési övezet-e vagy sem
2017. okt. 8. 21:18
 7/11 anonim ***** válasza:
56%
Egyébként meg kihívsz egy értékbecslőt egy huszasért és megmondja
2017. okt. 8. 21:19
 8/11 anonim ***** válasza:
75%
Felmész arra a bizonyos nagy ingatlanos szájtra, kiválasztod a várost és hogy telket keresel, és megnézed milyen a kínálat és ahhoz lövöd be. Mi ebben a nehéz?
2017. okt. 8. 22:52
 9/11 A kérdező kommentje:

Szentes-Csongrád között(Csongrád megye)

Nem építési terület

És azért szerettem volna itt megkérdezni,mivel nem nagyon akarok tízezreket fizetni, csak azért, hogy mondjon egy számot

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2017. okt. 9. 17:39
 10/11 anonim ***** válasza:

[link]

Szentes és Csongrád környéki eladó telkek, a tiéd 1-2 milliót érhet ilyen paraméterekkel, bár kérdéses, hogy találsz-e ár vevőt.

2017. okt. 9. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!