Mennyit ér egy ilyen hobbikert?
Örököltem egy kertet, de sajnos nem tudok vele it kezdeni,ezért eladnám, csakhogy fogalmam sincs mennyit ér.Lenne egy érdeklődő,aki 400.000-et adna érte,de az ismerőseim azt mondják ez nagyon kevés.
1400m2,van rajta egy egyhelyiséges téglaház, villannyal, vízzel.Egy vasfészer, 1-2 gyümölcsfa,3 ezüstfenyő,körülkerített.Kérlek nézzétek el nekem, ha ezek értéktelen dolgok,de én sajnos nem értek ehhez... Előre is köszönöm a válaszokat!
Hol van? Milyen elrendezésben? Milyen állapotban van a téglaház, a vasfészer?
Ennyi infó alapján nem igazán tudunk objektív véleményt mondani. Szerintem keress fel egy értékbecslőt, pár tízezer forintot lehet, hogy megérne egy külső, "objektív" vélemény.
Szentes-Csongrád között(Csongrád megye)
Nem építési terület
És azért szerettem volna itt megkérdezni,mivel nem nagyon akarok tízezreket fizetni, csak azért, hogy mondjon egy számot
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Szentes és Csongrád környéki eladó telkek, a tiéd 1-2 milliót érhet ilyen paraméterekkel, bár kérdéses, hogy találsz-e ár vevőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!