Az emag.hu -nál cenzúrázzák a negatív termékkritikát. Nektek is van ezzel kapcsolatban tapasztalatok? Melyik c webshop él még ezzel a pofátlan marketinggel? Vélemények?
Gyanus volt nekem hogy a noname termékeket mindenki dicsérte de beugrottam és vásároltam.
Már az első bekapcsoláskor nem müködött a 'vésőgép'.
Korrektül indulatok nélkül leírtam a terméknél véleménynél , de nem jelent meg. Én máshol ilyen cenzúrát még nem tapasztaltam.
"Már az első bekapcsoláskor nem müködött a 'vésőgép'.
Korrektül indulatok nélkül leírtam a terméknél véleménynél "
És mondd, az Emagnak is megírtad, hogy nem működik a gép? És azt, hogy cserét kérsz vagy elállsz az adásvételtől?
És mit reagáltak rá?
Mert ha ezeket nem tetted meg, akkor azon sem csodálkoznék, hogy nem jelent meg a véleményed - ugyanis ha veszünk valamit és az nem jó, akkor először az eladónál reklamálunk és csak aztán, ha nem foglalkozik a reklamációval, írunk negatív dolgot.
A műszaki dolgoknak ugyanis megvan az a tulajdonságuk, hogy meghibásodhatnak - ellentétben pl. egy könyvvel - akár szállítás közben is.
Van egy külön garanciális megnevezés, ez a DOA (Dead on arrival), vagyis működésképtelenül érkezett. Ez tényleg
sok esetben a szállítás közben jön össze.
Ilyenkor azonnal fel kell venni a kapcsolatot az ügyfél-
szolgálattal, ezt bejelenteni, és kutya kötelességük cse-
rélni a terméket.
Ezért én nem írnék negatív kritikát a termékről, mert le-
het noname, de lehet Makita is vagy épp Hitachi, amik
azért komoly márkák, mégis láttam már ilyen hibát náluk.
Teljesen korrekt volt az ügyintézés . Posta vissza , pénzvisszafizetés.
A véleményemben mindent korrektül leírtam , de 1 hét után se jelent meg. Szóval cenzura biztosan van. Szerintem korrekt az lenne ha kikapcsolnák ezt a funkciót ha nem akarnak minden véleményt megjeleníteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!