Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Jófogásról rendelés postánmara...

Jófogásról rendelés postánmaradóként?

Figyelt kérdés
Veszprémben vagyok kollégiumban, jófogásról akarok venni valamit, ha megmondom a feladónak hogy postánmaradóként küldje a veszprémi postára akkor én azt minden gond nélkül átveheten? Esetleg csomagautomatába hogy lehet kérni?
2017. szept. 18. 21:22
 1/3 anonim ***** válasza:
53%

Felesleges automatáznod, régebben ez lassú és macerás volt, postai megoldás gyorsabb.

Én is a héten így kaptam egy lámpát, nem kell sorszámot húznod, külön ablaknál intézik. Személyi legyen nálad.

2017. szept. 18. 21:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Ok, kösz!
2017. szept. 18. 21:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezt elsősorban az eladóval kellene megbeszélned, mert lehet, hogy Háztól házig szolgáltatással van meghirdetve az áru.

Ráadásul mondhatunk Neked itt bármit, ha az eladó nem hajlandó pl. csomagautomatába postázni.

2017. szept. 18. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!