WISH-ről rendelők!?
Figyelt kérdés
Leadtam a rendelést de kiderült hogy nincs pénz a kártyámon,így azt írja a rendelés állapotához hogy a befizetést követően elindítják a rendelést. Reggel került pénz a kártyámra de nem történt semmi. Rendeltem most egy újabb valamit, hogy így elindul hátha a többi dolog, de csak ezzel az új cuccal történtek meg a dolgok kaptam emailt illetve visszaigazolást az alkalmazástól de csak erről az egy termékről a többihez kiírja hogy függőben.
Elindulhat e valamikor a rendelésem vagy stornózzam az egészet és rendeljem meg újra. Valaki járt így vagy tud segíteni?
2017. szept. 8. 15:27
1/4 anonim válasza:
Rendeld újra. Attól, hogy töltöttél fel rá pénzt az oldal ezt még nem tudja, így értelem szerűen nem is terhelték a számlád.
2/4 anonim válasza:
A pénz a BANKSZÁMLÁDON van, az isten áldjon meg, hogy ezt 2017-ben ennyien nem tudják........
A terméket meg rendeld meg talán újra...
3/4 anonim válasza:
Rendeld meg újra, mert hiába került pénz a számládra ők ahhoz attól még nem nyúlhatnak, rendelt meg újra a termékedet és akkor minden oké lesz.
4/4 Gweenda válasza:
Én is jártam így. 4 nappal azután, hogy pénz került a kártyámra, indult el a rendelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!