Hol vannak OEP által támogatott fogászati rendelők?
Én baranya megyében élek, szóval leginkább baranya megye érdekel, de jó akár Kaposvár, vagy Dombovár is.
Az orvosom most magánrendelőben rendel, a doki aki a helyére jött máshogy akar mindent csinálni, és én ragaszkodnék az előző orvosommal elkezdett kezelés folytatásához. Viszont amíg jár a támogatás nem akarok magánba menni. Szóval arra gondoltam talán egy másik OEP-es fogász hajlandó lenne fojtatni ott ahol az előző abbahagyta.
Ami nem magánrendelő tehát egészségház, rendelőintézet vagy akár kórház, ott a fogorvos TB-s szokott lenni.
De ugye itt is olcsó húsnak híg a leve. SZTK-n spórolósak, nem annyira lelkiismetesek. Rengetegszer hallottam, mesélték hogy kiesik a tömés, gyökérkezelésre apám csomószor járt vissza mert mindig rossz volt valami... Én magánnál tömettem és sima töméshez is rakott be gyökértömő anyagot a kompozit alá, mert tartósabb sokkal. Nem akarok idő előtt menni mert kiesett/megtört a tömés. Továbbá SZTK-n gyakran nem mentik meg a menthető fogat, csak húznak ha olyan.
Persze ez függ az anyagi lehetőségektől is.
Második válaszíró: értem hogy mit mondasz, de amíg az állam finanszírozza a fogszabályzást, addikg kihasználnám. A fogszabályzás elég drága.
Szóval én még mindig várok az OEP által támogatott rndelők listájára.
Szerintem az egyik ilyen rendelőben meg tudják mondani, hogy járhatok-e oda vagy maradnom kell annál aki felváltotta a dokimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!