Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hol vannak OEP által támogatot...

Hol vannak OEP által támogatott fogászati rendelők?

Figyelt kérdés

Én baranya megyében élek, szóval leginkább baranya megye érdekel, de jó akár Kaposvár, vagy Dombovár is.

Az orvosom most magánrendelőben rendel, a doki aki a helyére jött máshogy akar mindent csinálni, és én ragaszkodnék az előző orvosommal elkezdett kezelés folytatásához. Viszont amíg jár a támogatás nem akarok magánba menni. Szóval arra gondoltam talán egy másik OEP-es fogász hajlandó lenne fojtatni ott ahol az előző abbahagyta.

#fogszabályozás #TB #OEP #fogászati rendelők #támogatott ellátás
2017. júl. 24. 14:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Ingyenesen csak a helyettesítő fogorvoshoz mehetsz, máshol lehet el sem fogadnak.
2017. júl. 24. 14:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Ami nem magánrendelő tehát egészségház, rendelőintézet vagy akár kórház, ott a fogorvos TB-s szokott lenni.

De ugye itt is olcsó húsnak híg a leve. SZTK-n spórolósak, nem annyira lelkiismetesek. Rengetegszer hallottam, mesélték hogy kiesik a tömés, gyökérkezelésre apám csomószor járt vissza mert mindig rossz volt valami... Én magánnál tömettem és sima töméshez is rakott be gyökértömő anyagot a kompozit alá, mert tartósabb sokkal. Nem akarok idő előtt menni mert kiesett/megtört a tömés. Továbbá SZTK-n gyakran nem mentik meg a menthető fogat, csak húznak ha olyan.

Persze ez függ az anyagi lehetőségektől is.

2017. júl. 24. 15:11
 3/3 A kérdező kommentje:

Második válaszíró: értem hogy mit mondasz, de amíg az állam finanszírozza a fogszabályzást, addikg kihasználnám. A fogszabályzás elég drága.

Szóval én még mindig várok az OEP által támogatott rndelők listájára.

Szerintem az egyik ilyen rendelőben meg tudják mondani, hogy járhatok-e oda vagy maradnom kell annál aki felváltotta a dokimat.

2017. júl. 25. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!