Budapesten vagy Vácott hol találok TB által támogatott fogorvost ilyen esetre?
Én amíg egyetemre jártam Pestre, a rokonaimnál laktam. Nem volt lakcímkártyám, azazhogy persze volt, de az otthoni címemre szólt, a pesti nem volt rajta. Mikor fogorvoshoz kellett mennem, felhívtam a körzetit, megkérdeztem, foglalhatok-e időpontot, azt mondták, persze. Bementem, nem kértek lakcímkártyát, csak TAJ-számot, meg be kellett diktálnom a pesti lakcímet, de ahhoz nem kértek semmi iratot vagy akármit, ami igazolja, hogy ott lakom. Másféle orvosoknál is voltam így sztk-ban Pesten, soha nem volt semmi ebből. Nyugodtan hívd fel a körzetit ott, ahová mész majd, és kérdezd meg, van-e még szabad időpont arra a hétre, amikor ott leszel.
De egyébként kell lennie fogorvosnak ott is, ahol laksz. Lehet, hogy nem a környéken, hanem kicsit messzebb, de olyan nincs, hogy valahol egyáltalán nincs körzeti fogorvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!