Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 312 millió forint elég arra,...

312 millió forint elég arra, hogy az embernek egész életébe ne keljen dolgoznia?

Figyelt kérdés
2017. szept. 2. 09:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
91%
tokeletesen eleg az az osszeg... a legtobb ember egesz eleteben ne. keresi ennek meg a felet sem
2017. szept. 2. 11:14
 12/27 anonim ***** válasza:
82%

* A FŐ kérdésedbe nem írtad ki, hogy be is fektetsz a 312 millából, hogy legyen folyamatos bevételi forrásod, mert ugye így azért már más a helyzet.

Akkor nem csak ülsz életed végéig a 312 millióval, hanem fial is, így lehet, persze.

2017. szept. 2. 11:18
 13/27 A kérdező kommentje:

Persze, hogy be utolsó :D

Lenne anélkül értelme? Öregkorodba az hozza a pénzt, még ha 20-at berakok, és csak 20 lenne, amit kiveszek idős koromba, még az is jó, ami egy idős embernek kell, de ez az évek során kamatozik is, tehát eleve nem 20-at tudok kivenni, hanem annyit, amennyit kamatozott

2017. szept. 2. 11:23
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
nekem ha a hatoda lenne akkor már soha többet az életben nem dolgoznék
2017. szept. 2. 12:07
 15/27 anonim ***** válasza:
60%
hűűű, nekem elég lenne. Nem kell autó, mert nem tudok vezetni, a lakásom is elég (nem akarok 18 szobásban kergetőzni. Ha havi 500ezret elköltök (ami bőven sok), akkor is elég lenne életem végéig.
2017. szept. 2. 12:13
 16/27 anonim ***** válasza:
75%
Eléggé nonszensz a kérdés tekintve hogy rengeteg ember egész élete során kb. 100 millió Ft-ot keres.
2017. szept. 2. 12:46
 17/27 anonim ***** válasza:
14%

Nem irtad mik az igényeid, bár ez durván számolva 1 millio €.

Ha Budán akarsz élni új építésű lakásban kb 90m2 akkor egy 100M számolj rá durván berendezve (lakberendező által). Egy jobb autó 10M újonnan szalonból. 202 milliónál vagyunk. 60 évre számolva ez havi 3,3 millio kamatok nélkül. De élhetsz a kamatokból is ami kb. 5 millio / év vagyis havi 416.000 forint ami mar egy jobb fizetésnek számít.

2017. szept. 2. 13:32
 18/27 anonim ***** válasza:
76%
Ha okosan fekteted be akár meg is duplázhatod ezt az összeget. Tény hogy az igazi gazdaságtól messze van de az átlagember számára egy életet tudna biztositani. Szerintem nem olyan hatalmas összeg amivel megváltozik az életed.
2017. szept. 2. 13:36
 19/27 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti: Nem beszéltünk házról, kocsiról.

Vedd úgy adott mindent, tehát kapok ennyi milliót, plusz van annyi összeg annál akitől kapom (legyen ez az anyukám, hogy értsd), hogy a kocsit, és a házat még ezen kívül állja, tehát nekünk ebből csak megélni kell, lehetőleg életünk végére, és bankba is teszünk be belőle. Tehát így értem a kérdést.

2017. szept. 2. 13:49
 20/27 anonim ***** válasza:
50%
Utolsó előtti vagyok, itt akik minimálbéren élnek eg az átlag fizetéshez gigiantikus összeg 1millio €. Luxemburgban egy átlag lakás ára, Németországban egy jobb házat kapsz érte (nem luxusvilla), Rózsadombon egy közepes villa ára. Forgó tőke egy közepes vállakozásnak. Fel tudod élni, be tudod fekteteni ad egy fajta anyagi biztonságot de nem leszel milliomos tőle (ha nem az átlag magyarként nézük).
2017. szept. 2. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!