Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy lehet felmondani az avon...

Hogy lehet felmondani az avon szerződést?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Avon szerződést hogyan lehetne felmondani? már nagyon unom

2017. aug. 16. 15:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Milyen szerződést akarsz felmondani?

Tanácsadónő vagy?

Egyszerűen csak nem kell rendelni és kész... Nem történik semmi, nem fizettetnek Veled semmit, egyszerűen csak passzív leszel.. Ha mégis valamire szükséged van, akkor meg le tudod adni a megrendelést.

Én 1 éve nem rendeltem semmit, de nem "szekálnak" - ugyanakkor bármikor tudnék rendelni, ha valamire szükségem lenne. Szerintem elfér az, nem kér enni... :-)

De ha mégis fel akarod mondani, akkor keresd meg a koordinátorodat, aki beléptetett és Ő nyilván ki is fog léptetni.

2017. aug. 16. 19:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom valaszod! Sikerult Emailben felmondani az volt a probléma hogy hiába nem rendeltem minden honapba kuldtek katalogusokat amit ki kelett fizetnem, nem nagy osszeg volt de ne fizessek mar feleslegesen :)
2017. aug. 25. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!