Puszta akaraterővel bármit el lehet érni az üzleti életben? Tapasztalatok?
Fura, de ahogy látom, mindig a puszta akaraterő tűnik ki, ha valaki sikeresen csinál valamit.
A képzettség, hozzáértés, iskola, háttér, referencia háttérbe szorul.
Egyedül ezzel az egy dologgal lehet kitűnni, óriási sikert elérni.
Pl. Voltam versenytárgyaláson, ahol egy ismeretlen senki kijelentette, hogy ez az ő üzlete lesz, mert akarja, és kiröhögött, hogy feleslegesen jöttünk el - és az övé is lett.
De ma a parkolóban is egy fogatlan zokniárus asszony fél óra alatt egy szatyornyit eladott 3 embernek - egyszerűen rájuk dumálta valahogy...
Ti hogy tapasztaltátok, vélemények?
"Pl. Voltam versenytárgyaláson, ahol egy ismeretlen senki kijelentette, hogy ez az ő üzlete lesz, mert akarja, és kiröhögött, hogy feleslegesen jöttünk el - és az övé is lett. "---te meg félig sírva bementél a tárgyalásra a tudatban, hogy nem a tied lesz és nem is lett a tied brühühü!
Lehet, hogy számodra volt ismeretlen, mert nem mozgasz otthonosan az adott területen és kicsi az ismeretségi köröd.
Zoknis néni adja 200-ért, a bolt meg 750-ért.
Zoknis nénit évente 2-er látod, bolt vasárnapon kívül mindig nyitva.
Most akkor melyiket vegyed meg???
Fogytán voltak alsógatyáim, elmentem a boltba, de csak piros, zöld, lila és sárga volt, ráadásul az ár is ledöbbentett 1650Ft akciózva. Lehet bennem van a hiba, de férfiként ezek nem az én színeim, így én is egy utcai árustól vettem 950Ft-ért.
Most képzeld el az a fránya banya rám tukmált 12db-ot 10000-ért!
Akarat és kitartás magában nem elég, kell a pénz és az ismeretség is:
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-val..
Ha ez az akaraterő dolog működne, még lottó ötösöm is lenne, annyira akarom.
De a céltudatosság, a jó duma, a szakma ismerete, a rugalmasság és alkalmazkodóképesség valóban fontos dolgok.
Összességében, aki tud, és el is tudja adni magát (jó a marketingje) az boldogul.
Hiába tudsz, ha nem jó a marketinged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!