Szombathely környékén diákmunka tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok, szeretnék menni diákmunkára és érdekelne más ember tapasztalata, aki dolgozott Szombathelyen vagy a környékén diákként. Melyik munka jött be nektek a legjobban? Melyiket érdemes csinálni szerintetek? Melyik szövetkezeten keresztül? :D2017. jún. 18. 15:13
1/4 anonim válasza:
Le fogsz maradni, ha ennyit gondolkozol, menj be és kész. :)
2/4 anonim válasza:
Az első jól mondja. Amúgy tökmindegy, mit írnak itt, mindenkinek más jén be, mindig van, aki tök szívesen csinál valamit, más pedig ugyanazt utálja. Hacsak nem sokadéves egyetemista vagy, de akkor szerintem fel se tetted volna a kérdést - diákként nem úgy megy el általában az ember dolgozni, hogy mi tetszik, hanem hogy mi jut. Pár hétig kb bármit csinál az ember, aki meg nagyon válogatós, az sajnos lemarad a melóról. Tisztelet a kivételnek.
3/4 anonim válasza:
Sárváron két napijegyet adnak a Szigetre, ha 30 napot ott dolgozol, 1 db-ot, ha 15 napot dolgozol... ha viszel valaki, vagy beszervezel, akkor Wellnesshétvégét nyerhetsz... már a diákokat is úgy kell csábítani, hogy dolgozzanak... ilyen világot élünk
4/4 A kérdező kommentje:
Gyárba mentem, tiszta körülmények, üldögélős, semmittelen munka 2 műszakba havi 120-30ért.. :D Szerintem nyár végéig dolgozni fogok.
2017. júl. 1. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!