Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Honnan a pi. ából van mindenki...

Honnan a pi. ából van mindenkinek ennyi pénze?

Figyelt kérdés
A familiából az egyik kocsit vesz a másik motorozik a harmadik nyaralni megy. Osztálytársaim jó drága telók. Épp hogy betöltik a 17 et de már a fele jogsit csinál. Ugy irritál amikor ezekkel vágnak fel. Honnan van pénzük mert én ha jól tudom magyarországon élünk. De látom elég sokaknak jól megy. Mit tegyek?
2017. jún. 29. 01:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ja, na ez az, Magyarországon élünk. Valakinek 1 milliós fizetése van, valakinek meg csak 85 ezer.
2017. jún. 29. 02:06
 2/7 anonim válasza:
Hát ezt szerintem még sokan szeretnék tudni, én se értem :D
2017. jún. 29. 02:49
 3/7 Carragher_x ***** válasza:
Dolgoznak/seftelnek/eladósodnak
2017. jún. 29. 03:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg jól keresnek a szüleik. Nálunk is vannak ilyenek, az egyiknek a szülei orvosok magánpraxissal, a srác a facebookja alapján az egész nyári szünetet nyaralással tölti. Egyik héten Mexikóból posztol aztán USA rá pár hétre Svájc... Én mondjuk leállítottam a követését FBn mert ez sok volt már. :D Egy csajnak az apja valamilyen hotelben igazgató Bécsben másik srác apja bíró az anyja is vmi jogi dologgal foglalkozik, náluk is folyton megy a menőzés, itt voltam ott voltam ezt vették nekem... Nagyon nem tudsz mit kezdeni ezzel, ha nem pénzes a családod akkor ezen nem tudsz egyelőre változtatni. Jobb az ilyet nem venni tudomásul szerintem mert csak rosszabb, ha azt nézed, hogy az XY megkapta a legújabb iphonet bezzeg nekem nincs olyan telóm, csak egy ezeréves nokia stb stb Én azon vagyok hogy majd olyan végzettségem legyen amivel én is megengedhetem magamnak ezekez a dolgokat. Nyilván könnyebb lenne ha nekem is most azonnal fizetnének mindent a szüleim de sajnos nem mindenki ilyen szerencsés :/
2017. jún. 29. 03:48
 5/7 anonim válasza:
100%
Jó helyre születtek. Ezeknek a gyerekeknek max csak megszületni volt nehéz.
2017. jún. 29. 04:43
 6/7 anonim ***** válasza:

A kölkök felének minden kívánságát lesik.

De tízből öt, ha kilép az életbe pofára esik.

2017. jún. 29. 06:17
 7/7 anonim ***** válasza:

1. Magyarorszagon élünk de EU tagok vagyunk, így az egész EU területén dolgozhatsz, vállalkozhatsz.

2. Mostanában halnak meg az olyan nagyszülők akiknek már volt saját lakásuk, házuk. Amit örökölnek ezeknek az embereknek a szülei, mivel csak 1 gyerek van átlagban így 1-2 lakás öröklődik mindenkire.

3. 20 évnyi munkabér megtakarításával vagy egy lakás árával már lehet annyi passzív bevételed hogy nem kell dolgoznod.

2017. jún. 29. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!