Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Míért van ez? Itt gyakorin...

Míért van ez? Itt gyakorin mindenkinek 1 halom ruhája van. Csomó pénze, jó ízlése. Akárhány kérdés mindenkinél minden tökéletes és előszeretettel osszák az észt mindha mindent jól csinálnának

Figyelt kérdés
2014. ápr. 18. 19:06
 1/6 anonim válasza:
Igen, es szuperbiztos allasuk, amit tuti nem vesztenek el... Igazad van teljesen... meg a legbiztosabb allasnal is mondhatjak hogy szevasz es kerulht az ember egy atmeneti valsagba. Ha alberletbe vallalsz gyereket sz.r vagy... Hat itt kkulfoldon nagyon nagy aranyban lknak alberletben nekik ez terneszetes.
2014. ápr. 18. 19:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen. Itt a gyereket is mindenki tokeletesen neveli tokeletes korulmenyek kozott
2014. ápr. 18. 20:14
 3/6 anonim válasza:

Lehet nem jól látom a kérdést de nekem nincs valami hű de sok ruhám, pénzünk se valami sok, és jól nevelnek de hiába...:D

14/L

2014. ápr. 18. 20:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Én nem találok sok olyan kérdést, ahol minden tuti lenne. Azért annak kéne természetesnek lennie, hogy nem a nagy semmire vállal gyereket, hanem úgy, hogy van állása.

Nekünk is sok ruhánk van, a nagy részét kölcsön vagy használtam kapjuk és mindkettőnknek van állása. Nem szoktam észt osztani, de ha van olyan kérdés, amire úgy gondolom, tudom a választ, arra válaszolok.

Ha Téged zavarnak az ilyen típusú kérdések, ne nyisd meg őket.

2014. ápr. 18. 20:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Az életben is sok ilyen van, és itt is van akinek nem ilyen az élete. Neked meg miért fáj ez? Ha nem tetszik akkor hagyd ezt a témát... Mr. Általánosító
2014. ápr. 18. 21:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező. Amit az interneten olvasol emberektől fórumokon sose vedd komolyan.

Fogadd fenntartással hogy kinek milyen jó. De ne haragudj rájuk ha kitalálnak maguknak egy kis boldogságot.

2014. ápr. 19. 04:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!