Miért van az, hogy mindenkinek van penze illetve nem is sajnálja azt okos telefonra? Mikor "annyira sz@r az élet"
Van ismerősöm aki taktikázva...jóformán ingyen szervált egy iPhone 4S-t. Gusztustalanul, de a sajátja lett.
Vett a T-Mobile-nál egy i4S-t, a legnagyobb csomagban, hogy olcsón elhozhassa. Majd jb-eltette, és az ime számát átirattatta, vodafonos kártyát tett bele... Cirka 20 000-ből lett egy telefonja, ami hálózatra képes csatlakozni. És semmit nem fizet érte, ráadásul a telefont letiltotta a T, de ő ügyeskedett. Nem tudom mennyi az igazságtartalma ennek, nekem is mesélte egy osztálytársam, hogy mit művelt. Gáz. És menőzik...bár most már dobálja, mert neki i5 kell. Azért se akar fizetni...de a behajtást se nagyon értem..
Sokan elhozzák ingyen, és több hónapos késéssel de fizetik nehezen a számlákat. Undorító, de igaz.
Én is részletre vettem, de csak a telefont. A kártyám maradt a régi.
"Pedig egy valamire való 50-60ezer még olyan előfizetéssel is ami egy "kis" embernek elég.Pedig egy valamire való 50-60ezer még olyan előfizetéssel is ami egy "kis" embernek elég."
Xperia U, most 40k, de év közben a live with walkman 35k volt domino csomagban.
jó tabletet?
Nyilván, de pl. egy 7 colossal én fogok mindenhova rohangálni, még ha telefonálni is lehet vele esetleg...
Én mondjuk meg tudnám venni kp.re, de valahogy nem értékelem annyira, nem mintha mostmár nem jönne nagyon jól.
Utólsó. Én mondjuk akkor még tartanék egy alap telót a tablet mellé. Úgyis azt mondják mindent lehet az újabb telefonokkal csak telefonálni nem.
Melyikkel nem lehet?
Én pl. nem fogok a navigáció miatt pl. egy garmin-t venni, ha tudja egy live with walkman is...
De te vegyél mindenre külön cuccot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!