Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ezt tényleg megteheti a Telekom?!

Ezt tényleg megteheti a Telekom?!

Figyelt kérdés

Van egy laptop előfizetésem náluk, minden honapban pontosan törlesztettem, azonban pénzügyi gondom akadt és a laptop havi tartozását az azt követő hónapban utaltam csak el, vagyis kb. huszonvalahány napot csúsztam, de törleszettem a lemaradásom.

Erre kaptam 18x 8500 Ft-os számlát, azt mondta a telefonos hölgy, hogy július 10-ig 196 876 forintot kell befizetnem, vagy végrehajtóhoz kerül az ügy! Felbontotta a Telekom a részletfizetési szerződést mert közel egy hónapot csúsztam anyagi gondok miatt, amit természetesen azonnal törlesztettem utána! Nem tudok ennyit összeszedni, 80 ezer forintos fizetésem van a férjemmel együtt, kérni sem tudok senkitől!

Ez valami beteg tréfa?! Valaki esetleg tudna segíteni, hogy erre tényleg van-e jogosultsága ennek a szolgaltatónak?

Hallottam már, hogy csak úgy csaltak ki pénzt a fizetőktől...ezt nem akarom elhinni, hogy megtörtént.

Köszönöm előre is a segítséget

2017. jún. 9. 18:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
80%

Én bemennék a szolgáltatóhoz, a befizetési bizonylattal. Elképzelhető, hogy vagy elkerülte egymást a te befizetésed és az ő felszólításuk, vagy valami miatt nem látszódik, hogy befizetted utólag, azért küldték ki. Menjél be.

Ha meg máskor is késel egy törlesztővel, az legyen az első, hogy tárgyalsz róla a szolgáltatóval/bankkal.

2017. jún. 10. 09:01
 22/25 anonim ***** válasza:
47%

Időpont ma 08:07

Most nem azert, de egy felnott embernek van annyi esze, hogy felhivja mondjuk a fogyasztóvédelmet, vagy akarmilyen felugyeleti szervet, ha a szolgaltatoval nem tudott TOBBSZORmegegyezni, atolvassa az alairt szerzodest es nem a gyakorin kezd el hoborogni, hogy mekkora szemet a Telekom. Nagyon szivesen segit az ember, de

1. nem tudjuk mit irt ala, amit azert eleg fontos lenne tudni

2. gyanus, hogy elhallgat mast, mert 1 honap miatt sose mond fel senki

3. a legtobb mar leirta mit csinaljon

4. nem kommunikalta a szolgaltatoval a problemajat, pedig tudta, hogy van

Ezek utan mit lehetne még mondani? Nem a rosszindulatusag beszel az emberbol, de aki egy szerzodest a gyakorin probal kideriteni mitol lehet, arra mit tudsz valaszolni?

2017. jún. 10. 09:17
 23/25 anonim ***** válasza:
9%
Miért vetted magadra?
2017. jún. 10. 10:09
 24/25 anonim ***** válasza:
34%

A laptop teljes ára pedig nem volt 200 ezer forint.

Ha nyolcvanból élek, akkor a 200 is sok. Ezt kellett volna átgondolni és venni valami használt asztali gépet...

2017. jún. 10. 10:36
 25/25 anonim ***** válasza:
68%

Én mondjuk első lépésként utánanéznék, hogy a banktól kiment-e az utalás. Utána telekom, de nem utólag.

Ha meg nem tudnék összeszedni 8500-at, fizetnék kevesebbet, hogy látszódjon a fizetési hajlandóság, ez még a provinál is működik.

Nem az van, hogy 1 havit a következő hónapban utaltál, meg még tartozol 1 havival?

Ne ijedj meg, mindenkivel lehet egyezkedni, de fizetni mindenhogyan kell folyamatosan, ha kevesebbet, akkor is!

2017. jún. 11. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!