Ha internetről rendelek csomagot és postára kérem készpénzes utánvételre, akkor amikor értesítenek, hogy megvan akkor bemegyek és fizetek? Vagy előre ki kell fizetnem a postán, hogy a futárnak ők már ki tudják?
Ha internetről rendelek csomagot és postára kérem készpénzes utánvételre, akkor amikor értesítenek, hogy megvan akkor bemegyek és fizetek? - Igen, pontosan
Vagy előre ki kell fizetnem a postán, hogy a futárnak ők már ki tudják? - Ilyen nincsen. A postás futár/csomagos postás (én így hívom) a megadott címre elviszi a csomagot, csenget, te fel/be engeded, oda adja a csomagot miközben mondja h mennyit kell fizetned, te oda adod a pénzt neki+ ilyen kis gépen (nem tudom a nevét, bocsi) aláírsz és kész. Te megkaptad a csomagot ő meg megy a következő címre.
Szóval én nem értem hogy hogy gondolod ezt h fizetsz a postán és oda adják a futárnak?Minek? A postán akkor fizetsz ha ott veszed át a csomagot, ha pedig házhoz szállítás lesz akkor a futárnak adod a pénzt és kész. Nem kell túlbonyolítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!