Ingatlanvásárlásnál mit jelent hogy készpénzes vevő? Nem utalással szoktak fizetni? Miért jobb az eladónak a készpénzes vevő?
Na, erre azért kíváncsi lennék, miért lett a 2-es válasz lehúzva 0--ára?
A kérdező kérdése:
"Miért jobb az eladónak a készpénzes vevő?"
Erre írtam válaszként, hogy mert nem kell a készpénz felvételért fizetni. Mi ebben a haszontalan, rossz válasz.
Miután az első megválaszolta a jót, ezután még hozzátettem még egy szemszögből való megvilágítást...
komolyan nem értem néha a gyakorit...
Ja, azt hiszem, tudom már!!! mert itt a bankkártya az Isten!! A készpénz meg fúj...
De ha fel kell venni, mert valamiért épp arra van szükséged, akkor csak fizess, mint a köles.
És kiegészítésként: az utalás az nem minősül készpénzes vevőnek/fizetésnek. Csak hogy tudjátok :D
Na, lehet megint lehúzni :D
Jézusom! Hogy mi megy itt! (is). Azt hittem, hogy ilyen csak a főzőcskre rovatban van!
Azon így marakodni, hogy kit nevezünk készpénzes vevőnek, és kit nem... Nem mindegy? A lényeg hogy fizessen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!