Dani1982 kérdése:
EBay vetem egy 5.1-et ápril 4én készpénzes fizetésre! Kiderült eladó nem fogadta el és elutaltam saját magam utaltam! Eladó azt irta május 9 ér haza, szoval csak utána küldi. Mit tudok csinalni ha nem küldi?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 24. 00:50
1/6 anonim válasza:
Lelövöd. De addig is fogalmazd meg magyarul is a kérdést.
2/6 anonim válasza:
45 napja van, ha nem érkezik meg addig, akkor jelented az ebaynél, ők meg majd döntenek. Utalás bizonylatát rakd el, és majd küldd el nekik, ha case-t nyitottál.
3/6 A kérdező kommentje:
Nincs garacia mert nem paypal-on keresztül küldtem
Hanem én saját magam utaltam.
2014. ápr. 25. 00:49
4/6 anonim válasza:
Hát sokat nem tehetsz. Max. Megbeszéled vele hogy utalja vissza a pénzed és törölje a rendelésed. De nem köteles ebbe bele menni. Sajna mást nem tehetsz, csak vársz, aztán nyomsz rá egy semleges feedbacket bosszúból, de mondjuk ettől neked nem lex jobb, meg neki sem sokkal rosszabb.
5/6 A kérdező kommentje:
150 euros téma ilyenkor fel lehet jelenteni?
2014. ápr. 26. 00:52
6/6 anonim válasza:
És ebay buyer protection nincs? Úgy tudom, az külön van. Amúgy onnantól, hogy elvileg egy ebayes vásárlás "ugyanúgy" vásárlásnak minősül mint máshol, szerintem jogi útra is terelheted, kérdés megéri-e. Eladómnál láttam már kiírva, hogy ha megveszed valami termékét és nem fizetsz, jön a jogi tré, nem tudom, ebből mennyi igaz. A prohardveren van ebay-es fórum, próbáld meg, talán tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!