Vaterán elutaltam egy termék árát, az eladó hónapok óta nem hajlandó postázni. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Bármilyen ötlet érdekel! Kérlek segítsetek, nagyon fontos, nagy bajban vagyok miatta!2014. ápr. 16. 09:29
1/8 anonim válasza:
ismeretlen eladonak NEM UTALUNK semmit elore. osszegtol fugg, de ha 50e alatt van, meg feljelentest sem erdemes tenni, mert nem foglalkoznak vele. fogd fel tanulopenznek, sosem fogod tobbet latni.
2/8 anonim válasza:
látogasd meg egy fa testápolóval a kezedben.
3/8 A kérdező kommentje:
A Vaterán eddig mindig ismeretlen eladónak utaltam, kb. 30 vételből most először jártam így. 99 % -os pozitív az értékelése, folyamatosan látom az újabbnál újabb pozitív eladásait, de nekem nem is válaszol (előtte mindig írt, amíg el nem utaltam a pénzt) közölte, hogy csak akkor küldi, ha előre pozitívra értékelem. De hónapok óta nem láttam a pénzemért semmit, így nem hiszek neki. Lehet, hogy másoktól is előre kéri a pozitív értékelést.
2014. ápr. 17. 07:26
4/8 A kérdező kommentje:
A fa testápolós látogatást nagyon szívesen kipróbálnám, de sajnos a magam 50 kilójával nem biztos, hogy sok sikerem lenne...segítségem pedig nincs
2014. ápr. 17. 07:35
5/8 anonim válasza:
'közölte, hogy csak akkor küldi, ha előre pozitívra értékelem'
csalo, jelentsd a vateranal, ha erre van bizonyitekod is (e-mail, vatera uzenetek, stb.). utana mehet a rendorsegi is, mert valoszinuleg nem egyedi eset.
6/8 anonim válasza:
Mi hír az eladóval kapcsolatban?
Én úgy tűnik most járok hasonló cipőben, 2 hete vettem egy mikrofont egy emberkétől, az árát 31ezer Ft-ot még aznap át is utaltam neki, azóta semmi hír felőle, Vaterán múlt hét óta inaktív státuszba került.
114 értékeléséből 10 negatív, de az utóbbi értékelései pozitívak voltak. Lehet h az én 30E forintomból döntött úgy h meggazdagszik és világgá megy?
7/8 anonim válasza:
Egyébként ha máshogy nem tudod elérni, marad a rendőrség, ahogy a Vaterán is írják, a feljelentéshez vidd magaddal nyomtatott formában, h mit vettél, a bankátutalásról és az e-mailezésről papírt. Ismert a neve és a számlaszáma, onnan már csak kiderítik a többi elérhetőségét. Egyébként mennyi ideig tarthat el egy ilyen procedúra? (Mármint h az ember megkapja a terméket vagy visszakapja a vételárat?)
8/8 A kérdező kommentje:
Egyenlőre ott tartunk, hogy a Vatera gyűjti tőlem az információkat. Szerintem nem sok esély van rá, hogy valaha is pénzt lássak az ügyből. Egyik rendőr ismerősömet megkérdeztem, hogy mik a kilátásaim ilyen esetben, azt mondta, hogy nem biztos, hogy a rendőrségi feljelentés hatására történik bármi is, mert az ő felesége is csak annyit tudott elérni mikor így járt, hogy kizárták a Vateráról a felhasználót. Aztán gondolom más néven új regisztrációval csinálja tovább.
2014. ápr. 29. 07:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!