Hogyan tudok "A" pontból "B" pontba eljuttatni úgy egy terméket, hogy azt előtte a futár/postás ellenőrizze, hogy tényleg az a termék került feladásra, melyet a vevő az eladónak kifizetett?
Rengeteg a csaló szándékkal pénzt kereső személy a magyar aukciós portálokon (aprod.hu, jofogas.hu stb...) és azon töprengtem, hogy esetleg van-e olyan megoldás, hogy a postára adáskor valaki (harmadik fél) ellenőrizze a csomag tartalmát, s így biztosítva lenne a vevő, hogy azt az árut kapja meg, amit megrendelt (tehát nem egy iphone klónt, az iphone helyett; nem egy 500 forintos parókát a 32000 forintos helyett). Ha a vevő reklamálna, hogy márpedig nem azt a terméket kapta meg, amit rendelt, lehetne hivatkozni a harmadik félre és így ki lehetne zárni azt is, hogy a vevő hazudik (tehát tényleg az eredeti iphone-t kapta meg és nem pedig a klónt), illetve a vevő is védve lenne. Én az értékbiztosított csomagon gondolkodtam, de azzal az a baj, hogy ráérsz csak egy összeget a csomagra, hogy az mennyit is ér, közben pedig bármennyit érhet, tehát egy hajtűt is berakhat az emberke és küldheti fel 100.000 forintos értéket ráírva...
Várom a segítségeteket... :)
Ekkora értékűt át kell venni személyesen, és akkor ki is próbálni.
Van millió+1, biztos akad ki közeledben lakik.
Ilyen biztos nem lesz, postások meg futárok már így is túl vannak terhelve minimálbérért.
Amúgy meg miért is bíznál meg egy noname 3. félben. Tegyük azt veszel egy tv-t 100 000-ért, én becsomagolok egy tepsit, a 3. félnek meg adok 20e-et, hogy befogja a száját. Most akkor te kit fogsz elővenni? Engem, amiért sütőt küldtem, postást, amiért asszisztált?
Ez kivitelezhetetlen. Van millió +1 bolt, mindent meg tudsz kapni mindenhol, ha meg nem akkor kockáztatni kell. Persze ésszel, mert ami túl szép, hogy igaz legyen, az 100%hogy nem igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!