Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Melyiket választjam: autó,...

Melyiket választjam: autó, ház vagy traktor?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy földműveléssel foglalkozó család vagyunk.

Én most fejezem a szakközépiskolát, 18 vagyok.

A tanulmányaim befejeztével (hónapokon belül) a szüleim meg akarnak ajándékozni.

Igen tudom jól megy a sorsunk és elvagyok kényeztetve-dumát.

De akkor is, nagyjából rendelkezésre áll 7 millió forint.

1. Vehetnénk egy másik traktort, evvel elősegítve a munka hatékonyságát, a meglévő már rossz állapotban van.

2. Vehetnénk egy rossz állapotban lévő házat nekem, amit évek múlva lerombolunk és egy újat húzunk fel.

3. Vehetnénk egy saját autót nekem. Persze a jövőre nézve ez a legrosszabb döntés. De fiatalság-bolondság. Ha belegondolok hogy milyen jó érzés volna egy hétmilliós autóval megjelenni, mindennel felér.

Szerintetek mit választjak?

-traktor: Munka könnyebb lesz, több kedv a munkához, gördülékeny munkavégzés.

-ház: Sokat nem ér, de hosszabb távon ez a fontos. Ugyanis nem tudni hogy ilyen jó környéken meg e lesz a kívánt telek.

-autó: Évek múlva sokat veszít az értékéből, de az mégiscsak egy új autó.

2017. máj. 7. 00:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

"traktor: 7m-ból max. használtat veszel, remélhetőleg jobb lesz a mostaninál"

Jobb lesz az biztos, a mostani ér olyan 3-at. Szóval 10 millióból egy elég jó használtat lehet venni.

"ház: lebontásra házat venni csak a telekért, hát kevés butább dolog van... Miért nem telket veszel?"

Egy lepusztult házról van szó, kiváló helyen, nagy a hely, volna hely garázsokat építeni a traktoroknak, munkaeszközöknek.

"autó: Miből tartod fenn? Szép és jó, ha van 1 nagy csajozós kocsid, amit nem tudsz elindítani sem üzemanyag híján, csak nem látom sok értelmét!"

Azért ki mondta hogy nem tudnám fenntartani?

Nem vagyunk szegények.

2017. máj. 7. 10:39
 12/15 Estádio de Felchút ***** válasza:
68%

"választjam"

A traktort, egyértelműen.

2017. máj. 7. 11:22
 13/15 anonim válasza:

Traktort!

Romházat nagy f@..ág lenne venni.

Meg igazából 7 millás autót is.

2017. máj. 7. 21:03
 14/15 anonim ***** válasza:

Magyar Helyesírás Szabályai c. művet!

Szükség szerint több példányban!

2017. máj. 7. 21:11
 15/15 A kérdező kommentje:
A "Romházat" csak a telekért vennénk meg hogy ott tudjunk majd építkezni nekem.
2017. máj. 7. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!