Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti mien autóra vágytok?

Ti mien autóra vágytok?

Figyelt kérdés
csak akkor válaszoljatok ha 18 éven aluliak vagytok ti miet kívánnátok ha nagyok lesztek (felőlem lehet traktor is) :D

2015. nov. 22. 19:12
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
ha helyesírási hibák vannak akkor légyszi szóljatok hogy majd máskor javítsak
2015. nov. 22. 19:14
 2/19 anonim válasza:
100%
Máskor javíts.
2015. nov. 22. 19:22
 3/19 A kérdező kommentje:
kösz majd próbálkozom
2015. nov. 22. 19:23
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Én ha megtudnám fizetni Ford Mustangot vennék mert nagyon szeretem ezeket az autókat meg a szomszédunk öccsének van ilyen autója, igaz ő nagyon gazdag, de sokat is járja az országot autóval, ő neki mindene az autózás nagyon jó autót nagyon szereti és nekem is tetszik. Egyszer már ültem benne de még nem vezethetek sajnos.

Én is ilyen autóra vágyom, persze tudom hogy drágák és a fenntartása sem olcsó, meg ha javítani kell akkor kész vagyont elkérnek érte. De én ha eljutok odáig hogy lesznek sikereim és összetudok spórolni nagy pénzeket akkor tuti fogok ilyen autót venni magamnak.

Anyám már mondogatja hogy amint 17 éves leszek beírat autós suliba mert ő unja már hogy folyton vezetnie kell mert faluban lakunk de még így is olcsóbb bejárni a közeli nagyvárosba bevásárolni mint itt helyben a kis boltba megvenni mindent. Meg ugye anyukám is a városba jár dolgozni igaz őt viszi a céges autót, én meg vonattal járok suliba. De anyukám munka után ha menni akar valahova mindig autóval jár főleg ha együtt megyünk a dolgunkat intézni. Anyukám már unja a vezetést mert közbe nem tud telefonálni ha hívják vagy ha épp agyal rajta hogy hova kéne menni először meg mit kéne venni meg mihez kéne menni azt sem tudja rendesen átgondolni mert akkor nem figyel eléggé az útra és abból csak baj lehet. Meg anyukám szeretné ha én is tudnék vezetni mert sosem tudhatom mit hoz az élet meg a legtöbb munkahelyre kérik hogy B-s jogosítvánnyal rendelkezők jelentkezzenek inkább.

2015. nov. 22. 19:25
 5/19 A kérdező kommentje:
ha olcsóbban akarsz autót fenntartani akkor menjél autószerelőnek mert akkor csak az alkatrészeket vedd meg (nem kötelezlek rá) és nekem is nagyon tetszik a mustang :)
2015. nov. 22. 19:30
 6/19 anonim ***** válasza:
69%
Én egy újszerű max 50000Km-t megtett Renault Avantime-ot elfogadnék 3.0-s motorral. 15/F
2015. nov. 22. 19:43
 7/19 A kérdező kommentje:

én egy 4-dik generációs pontiac firebird-et ami megfizethető

13F

2015. nov. 22. 19:46
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell következetesen kihagyni a "ly"-t a milyen szóból? Talán ez valami ciki dolog manapság bizonyos körökben?
2015. nov. 22. 19:51
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bőven elég ami van.
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Az Avantime is megfizethető, csak nem biztos hogy találsz egy nagyon megkíméltet :D
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!