Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebayen fizettem, nem postázza,...

VTFeri kérdése:

Ebayen fizettem, nem postázza, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Mi van, ha eltelik egy hét azután, hogy kifizettem egy terméket, de az eladó az eBay szerint még mindig nem postázta el? Mit lehet tenni?

2017. máj. 1. 14:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

"mit lehet tenni?"

Pl. megkérdezni az eladót, hogy mi az oka a késedelemnek és mikor tudja feladni?

2017. máj. 1. 14:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi. És azt hogy tudom megkérdezni? (nem tanulok angolt)
2017. máj. 2. 15:52
 3/6 anonim válasza:
84%

"I've noticed that ebay says that you still haven't sent the package. May I ask you what is the reason of the delay"

Annyit tesz hogy: "Észrevettem hogy az ebay oldal még mindig azt mutatja hogy nem küldte el a csomagot. Szabad lenne megtudnom hogy mi az oka ezen késésnek"

Ha nem érted a választ, küldj nekem üzenetet vagy Google fordító :)

2017. máj. 2. 19:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez jó. Köszi! :D
2017. máj. 3. 06:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Viszont jó ha tudod,hogy van olyan eladó aki elfelejti beikszelni h feladta
2017. máj. 3. 17:23
 6/6 Norman Bates válasza:
Van olyan alul hogy 'More options' arra kattintassz, ott van egy olyan, hogy 'Item hasn't arrived' aztan ha x nap utan nem tudja igazolni hogy elkuldte akk vissza kapod a penzt.
2017. máj. 26. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!