Ebay rendelés, hogy működik ez? Mi a garancia arra, hogy azt kapom amit vettem, és annyiért amennyiért vettem? (2.91HUF ba kerül egy nyalanc, honnan tudom biztosra hogy tényleg annyit is fizettem erte, semmi mást? )
1# te nem tudom miről beszélsz
😂 en azt írtam hogy honnan tudom biztosan annyit fizetek e mint ami oda van irva xd
2# thx
Nagyon elszomorítalak, ha azt írom, hogy a "Place bid" az jelenti, hogy licitálhatsz rá, és kb biztos, hogy nem fogod 1 centért megkapni a nyakláncot?
Akkor biztos, hogy kb(!) annyiért fogod megkapni forintban, amennyit ír, ha "Buy it now"-val tudod megvenni. Ekkor is az eredeti ár számít, forintban lehet minimálisan eltérő az összeg, mert esetleg más lesz a váltás árfolyama, mint amivel az ebay számol. Max 1% körül lesz az eltérés.
Évek óta ebayezek,semmi problémám nincs vele.
az a 2.91 HUF nyaklánc max licites lehet,annyiért fix áron nem veszel nyakláncot!
Vettem 30ft-ért smink ecsetet ingyen szállítással 32 ft-ot vont le a számlámról!Semmilyen rejtet költsége nincs. Max figyelmetlen vásárló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!