Rendeltem webáruházból egy tabletet, átvertek. Mit lehet tenni?
Fel volt már bontva a csomag?
Mármint látszódott rajta?
A futárcég ellen kéne feljelentést tenni
Valahogy ki kéne tudni deríteni, aznap ki volt
a futár aki hozta
Hú, ez nagyon gáz!
Futárcégnek írni, és fogyasztóvédelemmel fenyegetni őket, hátha segítőkészebben állnak hozzá az ügyedhez. Ha megvan ki dolgozott aznap, akkor már könnyebb utánamenni. De az is érdekes, hogy a cég akitől rendeltél, azonnal hárította a futárszolgálatra. Mivel az ő szerződött partnerük, minimum az hogy utánakérdez...
Nem lehet, hogy a lakótársad vette ki?
Már ha nem a futár (kézbesítő) volt-
Hát a csomagon nem igazán látszott, hogy fel lett volna bontva, az oldalát kivéve, (az elég csúnyán be volt gyűrve és leragasztva celluxal) azon meg hát elég nehezen fér ki, ha kifér egyáltalán, bár nem próbáltam, nem akarom széttépni a csomagolást. A doboz viszont elég rossz állapotban van. A lakótárs nem lehetett, több mint 10 éve ismerem, ráadásul nem egyszer jött már így csomagom, volt köztük telefon, cipő, minden. Viszont, ha mindkét fél jelen volt, amikor lemérték a súlyát (ami 1 kg), akkor azután tűnhetett el, mert ez még fél kiló sincs. Még ha egyszerűen eltűnik a csomag, vagy valami, de ez... ez nagyon galád.
A futárszolgálat nem válaszol az e-mailekre.
Jakab Lászlóval e-mailezek, mondtam neki, hogy próbálja meg ő felvenni velük a kapcsolatot.
Az egy link oldal!
Amikor RC helit rendeltünk unokaöcsémnek az is össze volt törve. Menten ráakarták fogni a futárra biztos az törte össze. A doboz poros is volt meg gyűrött és egyértelműen bontott. De a gép olyan szinten van ezekbe beledrótozva, hogy semmiképp sem törhet össze még párszori dobálás után sem.
Elküszködtünk mire visszakaptuk a pénzt.
A futár meg tuti nem tett vele semmit mert maga mellett hozta az utas fülkében és egyébként is rendes mert többször is beszélgettem vele a szállításokkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!