Véletlen vettem valamit online, egy igen jelentős összegért, amit nem szerettem volna, és rádaásul nem is a saját bankkártyámmal fizettem paypalon keresztül, mit tegyek?
"A játékban korábban már vettem dolgot, és megjegyezte a PayPal adataimat, ... és ráadásul nem az én kártyámmal fizetett a paypal hanem egy másik személyével."
Khmm... Most akkor ha a Te adataidat jegyezte meg a Paypal, akkor hogy fizettél (illetve a Paypal) más kártyájával. Netán csak nem előtte is más kártyáját használtad?
Olvasd el a játékhoz kapcsolódó fórumokat, pl. téves vásárlások, hátha van ott leírva valami megoldás.
Paypalon keresztül törölni/visszavonni a tranzakciót?
Mennyi az a jelentős összeg ha szabad érdeklődni?
Figyelmetlenséged ne nevezd 'véletlen'-nek!
Hogyan is van az a bankkártyákkal?
"megjegyezte a PayPal adataimat, így legközelebb csak 1 gombot kellett megnyomnom hogy fizessek újra," megnyomtad a gombot és mégis máséról vonta le?
Túl sok a véletlen...!
Ez jó tanulópénz volt neked, hogy ezentúl véletlen se jegyeztesd meg a fizetési adataidat semmilyen alkalmazással, és a vásárláshoz megerősítést kérő ablakban se tegyél pipát a "ne mutasd többé ezt az üzenetet" nevű részhez.
Átnézheted a játék szabályzatát, de szerintem ott lesz, hogy az akaratlan vásárlások elkerülésére milyen lehetőségeid vannak, így szerintem pénz visszatérítésre nagyon ne számíts.
Esetleg a banknál lehet kezdeményezni egy chargeback eljárást a kártya tulajdonosának, tekintve, hogy a vásárlást nem ő hajtotta végre, viszont ebben az esetben várható, hogy a játékban az accountodat bannolni fogják.
Ezt különben számomra is elég zavaros, hogy hogyan fizethettél más kártyájával, Paypal-jával.
Áááá te vagy az a meleg srác, aki 2 hetente véletlen vásárol a testvére adataival :)
A dildós kérdéseden pl. kimondottam röhögtem, "Mi lesz ha anyukám megtudja???" a legviccesebb válasz, mond hogy apád vette karácsonyra :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!