Magyar Posta csomagautómata probléma. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
feladtam egy csomagot egy autómatába, azonban tapasztalatlangámból adódóan az internetes címirat kitöltőben beírtam a csomag értékét az "árú fizetés" replikába is. Na most az történt hogy a címzett ezért nem vette át mert hogy díjkötelezettség van rajta és nem ezt beszéltük meg, hanem vissza küldte azt, ami jellenleg az autómatában lábatlankodik. Ezzel nem lenne baj,kitudnám venni, csak hogy a csomag értéke 18.000 ft volt és mivel nincsen saját keresetem így nem tudom azt kivenni. Teljesen pánikba vagyok esve, apám tutira kinyír ha újabb 18 ezret ki kell adnia arra, amire már kiadott annyit. Igen persze aki hülye az meg is érdemli de a segítségnek jobban örülnék!2017. ápr. 3. 16:43
1/1 anonim válasza:
Maximum 10 munkanapig tárolódnak a csomagok, aztán visszamennek a feladóhoz. Amikor visszakerül a kezedbe, akkor 970 Ft-ot kell fizetni, és újra elküldheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!