Ha a postán a vásárlók könyvébe valaki panaszt tesz az a panasz kihez kerül?
Figyelt kérdés
Fogyasztóvédelem,vagy Főposta?
Köszönöm. :)
2017. febr. 3. 22:26
2/7 A kérdező kommentje:
Melyik hivatal?
2017. febr. 3. 22:51
3/7 anonim válasza:
A posta!"Ha a postán a vásárlók könyvébe---" akkor csak ott!Olyan hogy fő posta? Tudom van, de akkor az igazgatósághatáskörébe tartozik! A fogyasztóvédelem akkor, amennyiben oda teszel panasz, jelentést!
4/7 anonim válasza:
Olyan hogy fő posta, csak nagyobb városokban van! pl: Bp, Eger, Debrecen stb A számozottak a "kis hivatalok"
5/7 anonim válasza:
Ha a panaszkönyvbe írsz, a választ is oda kapod.
Figyelmeztetve usw usw...
Semmi sem történik valójában.
6/7 A kérdező kommentje:
Honnan tudod,hogy nem tortenik semmi?
2017. febr. 4. 01:09
7/7 anonim válasza:
En ugy emlekszem az illetekes korzeti postara kuldtuk be, ok pedig tovabbitottak a posta ezzel foglalkozo irodajaba es ott dontottek jogos volt-e vagy sem. de mar reg voltam postas, 4 evvel ezelott leptem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!