Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Budapesten miért hiszik azt a...

Budapesten miért hiszik azt a lakástulajok hogy örökké növekedni fognak az ingatlanárak?

Figyelt kérdés

nem tanultak semmi közgázt? semminek az ára nem nő folyamatosan hosszú időn át, semminek...

most eufória van, beszedik a nagy pénzeket az albérlőktől, azt hiszik ez örökké tart hogy folyamatos robban az ingatlanár.

Ennyire buta az átlagmagyar?

2017. ápr. 1. 16:22
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
nektek mindenki Balázska akinek nem tetszik a budapesti albérletlufi meg a szar megélhetés meg hasonlók..
2017. ápr. 1. 21:04
 22/36 anonim ***** válasza:
93%
Mindenki Balázska, aki alap gazdasági dolgokat képtelen felfogni, ezért megkérdezi ugyanazt 600x és itt hisztizik egész nap, de egy szalmaszálat nem tenne keresztbe, hogy jobbá tegye a saját életét.
2017. ápr. 1. 21:10
 23/36 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó hogy ki hogyan tegye jobbá az életét.

Csak a pszichopata magyarok valamiért nem képesek felfogni hogy csak olyan gazdaság tud egészségesen működni ahol minden dolgozó réteg megél.

Mo.on nincs ez meg, van is tünete az egészségtelen rendszernek : elvándorlás.

2017. ápr. 1. 21:27
 24/36 anonim ***** válasza:
86%
És erről a gyakorikérdések törzsközönsége tehet? Vagy ők oldják meg a problémákat? Gyűjts aláírásokat, tüntess vagy alapíts pártot, ha Ausztriából ennyire a szíveden viseled a pesti ingatlanárak alakulását. Amúgy sokan leírták már itt, hogy nem túl jól kereső fizikai munkásként is meg tudnak élni Pesten, szóval még az elméleted sem állja meg feltétlenül a helyét.
2017. ápr. 1. 21:30
 25/36 anonim ***** válasza:
83%
Mièrt legyek szolidàris egy olyan emberrel aki az egész fiatalkoràt, végig itta, bulizta, aztàn felnőve meg csodálkozik, hogy gyàri munka meg meki jut. Az ilyen emberrel senki nem szolidàris. Mindenki a sajàt èletèért felelős. Nem vàrhatod el hogy mindent megkapj, ùgy hogy közben semmit nem tettèl le az asztalra.
2017. ápr. 1. 22:19
 26/36 anonim ***** válasza:
80%

Ez egy provokatív kérdés.

Vegyél a megtakarított pénzedből egy lakást és add ki nekem havi egy ezresért! Csak azért, hogy ne te legyél a gonosz főbérlő. Valószínűleg albérlő lehetsz Te is, ha ennyire ki vagy akadva a főbérlőkre. Savanyú a szőlő?

Te nem tanultál közgazdaságtant? Kereslet kínálat törvénye és hasonlók nem ismerős?

Az én lakásomat külföldi egyetemisták bérelik havi 120+rezsi áron. Nem érdekel, hogy ki fizet. Mióta kiadom a lakást sosem volt üresjárat.

Szerintem az egyik legjobb befektetés még mindig az ingatlan. Egy 20 éves periódus alatt én nem láttam ingatlánárcsökkenést egy budai lakásnál.

2017. ápr. 2. 06:12
 27/36 anonim ***** válasza:
77%
Senki nem tart pisztolyt senkinek a fejéhez, hogy takarítónő legyen. Akinek van internethozzáférése, az nulla pénzből, autodidakta módon, pár év alatt át tudja képezni magát annyira, hogy találjon lényegesen jobb munkát. Ennél mondjuk még szerencsésebb, ha már a tanulmányai során megdolgozik azért, hogy jobb élete legyen. Egyetemre is teljesen ingyen tud járni az ember, én sem kaptam soha támogatást otthonról. Lehet hisztizni a lehetőségek hiánya miatt, de valójában lépten-nyomon belefut az ember újakba, amikért néha csak le kell hajolni. Persze, ha buta proliként, teljesen reflektálatlan ösztönállat módján él az ember, akkor ne csodálkozzon, ha ez lesz a vége.
2017. ápr. 2. 11:16
 28/36 anonim ***** válasza:
88%
A nagy lfszt éhezik, látszik hogy sosem dolgoztál, főleg nem Magyarországon. Amíg a gyári munkás is kocsival jár dolgozni, okostelefont nyomkod és pizzát rendel magának a melóba, addig ne vizionáljunk öldöklő osztályharcot. Vannak önhibájukon kívül leszakadt rétegek, de azok nagyrészt pont nem Pesten vagy a Dunántúlon, ahol "elszálltak" a lakásárak.
2017. ápr. 2. 11:47
 29/36 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Külön élmény számomra a gyakorin az albérletárak miatti hisztizésed. Még az elte pszichológia tanszékén is kielemztük az elmúlt két kérdésedet. Miattad kaptam meg az előző félévben az ötös gyakorlati jegyemet. Köszönet érte.

Rinyálsz, hogy drága az albérlet és keveset keresnek a takarítók. Változtass és segíts magadon valamint másokon (bár a tanárom szerint először magadon kéne segíteni egy önismereti képzéssel).

Te mit tettél azért, hogy a takarítók ne keressenek ilyen keveset? Ha nem tetszik a rendszer vagy az ország akkor válts! Amiről Te beszélsz az csak mesében létezik.

2017. ápr. 2. 12:03
 30/36 A kérdező kommentje:

"Külön élmény számomra a gyakorin az albérletárak miatti hisztizésed. Még az elte pszichológia tanszékén is kielemztük az elmúlt két kérdésedet."

Nagyon örülök neki hogy az eltén ezzel foglalkoztok! de tényleg!

Én is jártam az eltére, prog matra, csak kirúgtak!

De hiába elemztek, ettől még a takarítónő nem fog megélni emberi módon.

Amiről beszélek az nem a mesében létezik amúgy hanem nagyjából az összes nyugati országban.

price to rent ratio, erre keress rá, és lepődj meg hogy nálunk milyen magas hozamokkal adják ki a lakásokat sok más országhoz képest.

2017. ápr. 2. 12:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!