Budapesten miért hiszik azt a lakástulajok hogy örökké növekedni fognak az ingatlanárak?
nem tanultak semmi közgázt? semminek az ára nem nő folyamatosan hosszú időn át, semminek...
most eufória van, beszedik a nagy pénzeket az albérlőktől, azt hiszik ez örökké tart hogy folyamatos robban az ingatlanár.
Ennyire buta az átlagmagyar?
Az nem úgy működik ám. Ha pl. szegény vagy és alig jut kajára és 18 után kib nak az utcára akkor hogyan tanulsz 25 éves korodig HR esnek meg fizetsz milliós kurzusokat?
Ahhoz protekció, pszichopataság és max egó, zéró erkölcs kekll .
És még onnan is kirúgnak ha nem nyalsz a főnöknek vagy tiporsz át mindenkin...
Arra kíváncsi volték a 4 es meg az utolsó honnan szerzett lakást? Munkából? Vagy csalás, öröklés? Mások kihasználása házaságilag? Mert átlagmagyar házhoz nem jut ha nem mutyis vagy ******* (PC: kisebbségi) .
Lehet egy pillantást vetni a fönntarthatatlan kommunista diktatúrára ami a világ legfejlettebb és legstabilabb gazdasága a jóléti európát lehagyva de amerikát is a kizsákmányoló, emberi jogokat kétlábbal tiró távolkeleten.: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..
" Vettem egy lakast 2 eve nm re vetitve 515e nm, most meg 800e nm siman el tudnam adni ha nem megy feljebb akkorvis jol jartam"
ez se normális. még a magyar gazdaság se csődölt ennyit 2 év alatt, és még van aki tagadni meri hogy 8 NYOLC év alatt 5× öződés volt az albérletpiacon, az albérletek mégtöbbet drágultak mint az eladások. De remélem megemelik a bérlet meg benzin és meikárakat is 5× ösre hogy a melósok több bért kapjanak..akkor remélem ugyanúgy tűrés lesz, mint most az albérletekről. Ha bármi szolgáltatás/termék ára megötszöröződne kiborulás lenne a közvéleményben de az albérlet az kivétel, há 80% uk nak van KOMMUNISTA RENDSZERBEN ÉPÜLT lakása, (de a kommunistákat azér Utálni kell.) akkor tök mindegy, mert magyarok vagytok, ergó úgyis tesztek egymásra...
#14 : tökéletesen igazad van!
80 % nak saját lakása van, így kit érdekel a 20 %?
A magyar egy pszichopata nép, 0 szolidaritással.
Balázs, az összes 49%-os te vagy, ezt nem nehéz kivenni ha valaki végigolvassa.
Mégis mi a célod azzal, hogy megválaszolod a saját kérdéseid? Ilyen erővel csinálj két facebook profilt és vitatsd meg magaddal.
Vagy munkásforradalmat akarsz? Nos, elszomorítalak, itt bizony senkit nem fogsz magad mellé állítani...
Képzeld nem mindenki vadkapitalista erkölcstelen aljas troll. Sem a kérdező, sem én, sem még kb. 5-8% fórumozó. A közelkeleten pedig 1 milliárd "kommunista" fejleszti a gazdaságot, míg a magyar vadkapitalisták a csődbe húzzák az országot...
Én nem vagyok kommunista, semelyik rendszerhez sem tartozom, de einkább lennék kommunista , mint vadkapitalista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!