Mivel rugassam ki magam? Ez komoly kérdés, nem hülyeség.
Figyelt kérdés
Júli végén kimegyek dolgozni külföldre és csak akkor kapok végkielégítést, ha ők küldenek el, persze nem rendkívüli felmondással. Szóval nem ilyen "önts sósavat a főnök kocsijára" szintű válaszok kellenek, hanem rendes, épkézláb ötletekre lenne szükségem. Az a baj, hogy elég fontos vagyok a cégnél, és 8 órából már csak 1-et dolgozom, 6-ot MSN-ezek, 1-et facebook-olok, stb, félórákat kések minden nap, mindig csak figyelmeztetnek, de eddig nem jött össze... Valami ötlet?2010. máj. 11. 20:19
1/17 anonim válasza:
Nem te vagy az adminisztrátorunk? Én meg azt hittem IWiW szóval face...
2/17 A kérdező kommentje:
Nem adminisztrátor vagyok... Úbasszus, ezt olvasva bele sem gondoltam hány embert fog kirúgni a főnöke tévesen... :P
2010. máj. 11. 20:30
3/17 anonim válasza:
tűnj el több napra úgy, hogy hírt sem adsz magadról.
Telefont kikapcsolod, net közelbe se mész
Aztán pár nap múlva belibbensz mintha semmi sem történt volna. Hatás garantálva.
Apukámat így rúgták ki:)
4/17 anonim válasza:
Azért az durva, hogy sokak még munkát se találnak, te meg ki akarod rúgatni magadat.
5/17 A kérdező kommentje:
Adni szeretnék másoknak is lehetőséget a cégemnél, ami decemberben megszűnik. És nem lógni akarok, csak külföldön tovább dolgozni, mert a magyar viszonyokbl elegem van...
2010. máj. 11. 20:45
6/17 anonim válasza:
- Ne járj be és cső.
- Dugd meg a főnök feleségét.
7/17 anonim válasza:
Igazolatlan hiányzásért nem fognak végkielégítéssel, felmondás idő alóli felmentéssel díjazni.
8/17 A kérdező kommentje:
70 éves a főnök, és van barátnőm...
2010. máj. 11. 20:56
9/17 anonim válasza:
Munka törvénykönyve 95. § (1) A munkavállalót végkielégítés illeti meg, ha munkaviszonya a munkáltató rendes felmondása vagy jogutód nélküli megszűnése következtében szűnik meg.
Ha fegyelmivel küldenek el, nem kaphatsz végkielégítést!
10/17 anonim válasza:
Nem lenne egyszerübb, hogy megbeszéld vele?Vagy felmondáson gondolkodtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!