Mást is tiltottak már ki ok nékül Vateráról?
Figyelt kérdés
Regisztráltam, befizettem a díjat, minden adatot valósan adtam meg erre küldtek egy emailt hogy igazoljam a személyiségem. Visszaküldtem nekik minden adatom, személyit lakcímkártyát erre visszaírtak hogy VESZÉLYT JELENTEK AZ OLDAL SZÁMÁRA! Egy rohadt telefont hirdettem, oké hogy több tízezer forintért de az adataim stimmeltek, sose volt rendőrségi ügyem úgyhogy nem tudom, ebből hogyan szűrték le hogy csaló vagyok. Igazábáól nem érdekel csak rohadtul zavaró hogy a lakcímed, a bankkártya számod meg kb minden személyes adatod megadod erre még ők tiltanak ki, és van pofájuk beleírni hogy ne is próbálkozzak visszaírni mert nem mondják meg az okát.2017. márc. 14. 10:58
1/5 anonim válasza:
Ha gyakori neved van, lehet valaki csalt mar ilyen nèvvel. Ha meg nem, akkor csak van valami a mùltadban az adataid alapjàn ami miatt gyanùs vagy. Oka mindennek van.
2/5 A kérdező kommentje:
Nincs gyakori nevem, pont hogy az ellenkezője, sztem nincs is még egy ember ugyanezzel a névvel. Sosem volt semmi rendőrségi ügyem sem. Más oldalakon évek óta adogatok el cuccokat és soha életemben nem vertem át senkit, pont ezért zavar hogy még engem állítanak be csalónak. Azért köszi a választ.
2017. márc. 14. 12:53
3/5 anc válasza:
Biztos van valami oka, de az is lehet, hogy csak hiba csúszott a rendszerbe, sosem lehet tudni. Szerintem mindenképpen érdemes rákérdezned az ügyfélszolgálatnál, és tisztáznod a dolgot: [link]
4/5 A kérdező kommentje:
Írtam már nekik és annyit írtak vissza h nem adhatják ki a felmerült biztonsági kockázatra vonatkózó adatokat pedig tényleg nagyon kiváncsi lennék miből vonták le a következtetést hogy egy potenciális bűnöző lennék. de mindegy, már nem érdekel a dolog. amit elakartam adni máshol is eltudtam, ráadásul ingyen, nem kellett hozzá ez a szemét oldal. a tagsági díjat persze nagyon szívesen beszedték, még én fizettem nekik azért hogy 3 órával később letiltsanak:D vicc ez az oldal
2017. márc. 21. 09:55
5/5 anc válasza:
Hát, azért abba is bele kell gondolni, hogy ha a Vatera kiadná az ilyen információkat, azzal edukálná a csalókat is, hogy hogyan lehet kijátszani a rendszert. Nehéz helyzet. A lényeg, hogy sikerült eladnod a dolgaidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!