Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mikor zárnak ki vateráról?

Mikor zárnak ki vateráról?

Figyelt kérdés
Sok embernél láttam, hogy már 1-2-3 negatív miatt is kizárták, mások viszont akár több száz negatívval is vígan üzletelnek tovább. Szóval hogy működik ez? Nem igazán értem.
2016. márc. 26. 23:16
 1/9 anonim ***** válasza:
49%
Lehet hogy az az 1-2 negatívos profil kamuprofil volt, amit árfelhajtásra használtak. És ezernyi más oka is lehetett.
2016. márc. 27. 01:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

ha nem fizetsz jutalékot, akkor zárnak ki...

Láttam már -3-as értékeléssel rendelkező embert is.

2016. márc. 27. 09:41
 3/9 A kérdező kommentje:
De egy vevő mire föl fizessen jutalékot?
2016. márc. 27. 10:45
 4/9 anonim ***** válasza:
#3 szóval csak vásárlássi voltak? Na a lènyeg, én láttam csak vásárlásra használt 100%-os profilt kitiltva, a fenti okok miatt, de olyan is volt aki elérhetőséget adott meg a hiirdetés egyik hozzászólásában.
2016. márc. 27. 10:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Arra akartam célozni, hogy vevőt nem fognak kizárni.

Nekem eddig 4 negatívom van, mert nem vettem át a terméket, pedig ezzel kárt nem okoztam.

Komolyabb aukciós oldalon nem is lehet vevőnek negatív értékelést adni.

2016. márc. 27. 12:44
 6/9 anonim ***** válasza:
1000 eladásnál 100 negatív nem nagy szám. Ha valakinek van 5 értékelése abból 3 negatív, az már gáz. %-ban kell számolni, ha rossz az arányod kitiltanak. Normálisan kell kereskedni/vásárolni és nem lesz negatív.
2016. márc. 30. 12:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor miért mondják, hogy 98% alatti vevőtől ne vásárolj?
2016. márc. 30. 16:56
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát de épp ez az 6-os! Miért nagyobb baj, hogy valaki 3 embert vágott át, mint hogy valaki 100at? Ezek szerint, ha én megölök 100 embert, de 1000 másikat életben hagyok akkor semmi gond?
2016. márc. 30. 21:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez van, ezt kell szeretni, ahogy írtam, %ban kell számolni. Ha valaki már az elején sok negatívot kapott, az inkább ne vaterázzon, hagyja abba, másoknak is jobb lesz nélküle.
2016. márc. 31. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!