Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akiknek nincs lakásuk és az életben hitelt sem kapnak és egész életükben albérletben kell lakniuk?
És emiatt gyereket sem mernek vállalni?
Nem kéne tenni vmit?
Mi lesz velünk?
Sem örökség, sem normálisan bejelentett munkahely, amire hitelt lehetne kapni...van jótanács?
Pl a lányomék most velünk laknak. Annó mi is a szüleimnél laktunk évekig.
Egyre többen fognak rászorulni, hogy a szülőkkel lakjanak, vagy várjanak arra, hogy meghaljanak a nagyszülők és a lakásukba költözhessenek.
az a gond hogy mindenki igy gondolkozik,... nyugaton nem vesznek lakást az átlagemberek, hanem bérlik azt... Ez egy hulye belénknevelt mentalitás, hogy BIRTOKOLNI KELL MINDENT. Fizeted 20 évig a hitelt, aztan ha kozben el akarnal koltozni szívsz.
Igy mobilis maradsz, nem neked kell kolteni folyamat a lakásra, ha elromlik valami... Lehet ezt igy is nezni meg ugy is
én 25 éves vagyok itthol lakunk anyuékkal, nem túl jó a viszony,így decemberben a gyereket sem tudtam vállalni :(
jó lenne máshogy élni de ez nem fog válltozni hacsak nem nyerünk a lottón mert amit az ember munkával tisztességesen megkeres az a csekkekre elég...
az egész magyar társadalom el van veszve, az emberek nagyrészt szomorúak, keserűek
kivéve persze azokat azt a kissebséget akik lopnak csalnak, és áll a garázsukban 3 db x5-ös ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!