Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha ennyire megszor...

Mit tegyek, ha ennyire megszorultunk anyagilag? 17/l

Figyelt kérdés
Elkezdtem ma vezetni,eddig ki van fizetve 6 óra,de kozbejott egy nagy varatlan adossag.Nincs penzunk arra,hogy kifizessuk a vezetes arat.Vezetni szeretnek,es minel hamarabb befejezni az erettsegi miatt.Anyukam nem engedi,hogy elmenjek dolgozni suli mellett,mert neki csak a 8 altalanosa van meg,nekem pedig mast szant.Kituno tanulo vagyok egy szinvonalas gimnaziumban,orvosira keszulok,de bevallalnam,hogy dolgozok,bar emiatt romlananam a jegyeim.Mit tegyek?
2017. jan. 18. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Vezetsz máskor.
2017. jan. 18. 20:56
 2/4 anonim ***** válasza:
75%

Sokan tanultunk meg vezetni 25-30 évesen, mikor lett pénzünk egy kocsira. Addig inkább a karrierbe fektettük a pénzt.

Mások meg vettek 18 évesen valami öreg rom kocsit, 1-2 évig ők voltak a legmenőbbek, mert nekünk egyetemistáknak nem volt verdánk, manapság én jó kocsival járok, van pénzem tankolni, szervizelni, cserélni, ők még mindig 20 éves romokra vadásznak, már ha van idejük a 2 munkahely mellett, amire szükség van, hogy megéljenek.

Szerintem ha elég okos vagy az orvosihoz, akkor ki fogod találni azt is, hogy melyik a jobb életpálya

2017. jan. 18. 21:35
 3/4 anonim ***** válasza:
88%

Ha nincs rá pénz, akkor nyilván el kell halasztani. Prioritási sort kell állítani és nem a vezetés az első.

Egyébként a diákmunka nem okozná a jegyeid romlását. Rengeteg dolgot megtanulnál belőle. Pl beosztani az idődet, hogy tanulni és dolgozni is tudj mellette. Ha anyagi gondjaitok vannak, akkor pedig ez most szükséges. Azt pedig érdemes figyelembe venni, hogy az orvosi elég drága. Még államin is.

2017. jan. 18. 22:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Én egy év alatt csináltam végig. Kifizettem 10 órát, levezettem, majd gyűjtöttem a következőre.
2017. jan. 19. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!