Anyagilag becsödöltünk! Mit tehetnénk?
Már azt sem értem, miért mondtatok fel mindketten egyszerre a munkahelyeteken, na mindegy.
Ha jól értem, most a városban lenne mindkettőtöknek munkája, de nem tudtok buszbérletet venni.
Akkor menjetek gyalog, biciklivel, ismerőssel aki autóval megy arra.
ki az a hülye, akinek van munkája, majd falura költözik a nagy kilátástalan semmibe és még a melóhelyét is feladja??
Keressetek olyan munkát, ahol van fizetési előleg. Vagy adjátok el a számítógépet amiről neteztek, telefont cseréljétek olcsóbbra, stb. máris megvan a 20-20e
Ítélni könnyü sajnos!
Igen,muszàj volt felmondanunk,mert a lakàst amiben laktunk eladtàk.Édesanyàmhoz költöztünk falura,mert 3 héten belül Nem talàltunk màsik lakàst.Úgy ígérte,hogy maradhatunk,míg rendben Nem jön az anyagi helyzetünk,De Nem így volt..Egy munkahelyére mindennap be kell jàrni,senki Nem fogja vàllalni,hogy minket minden nap bevigyen a vàrosba,mert innen aki oda jàr dolgozni,az àltalàban buszozik.Biciklivel és gyalog?Akinek megy napi 50 kilomérert Munka mellettem,Arra irigykedem..Kedves vàlaszolók!Kérdést tettem fél,amire ötleteket vàrok.Ne ítélkezzetek,mert hasonló esetben Nektek sem esne ez jól.
"muszàj volt felmondanunk,mert a lakàst amiben laktunk eladtàk."
Eddig akartam segíteni, de az a hülyeség csúcsa, hogy azért, mert az albérleteteket felmondták az a reakció, hogy mind a ketten felmondtok és leköltöztök a tanyára....
Főleg, mert nyilván volt bérleti szerződésetek, kizárt, hogy 3 hetes felmondási idő lett volna benne...
Azt értem, hogy a lakást eladták, és költözni kellett, de anyukádtól is bejárhattatok volna dolgozni.
Nem itélkeztem, hanem ötleteltem mikor azt mondtam biciklizzél.
Kérjetek kölcsön valakitől.
Vegyetek fel gyors hitelt.
Keressetek a városban olcso munkásszállót.
Adjatok el bármit amiből meg tudjátok venni a bérletet.
Kérjetek az önkormányzatnál vagy a munkanélkülibe egyszeri segélyt.
"Eddig akartam segíteni, de az a hülyeség csúcsa, hogy azért, mert az albérleteteket felmondták az a reakció, hogy mind a ketten felmondtok és leköltöztök a tanyára.... "
Noigen, ahhoz esz kellett, meg hogy harom het alatt ne talaljanak mas lehetoseget, legalabb egy szobat valakinel ideiglenesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!