Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A külföldre költözött ismerőse...

A külföldre költözött ismerőseid leköröztek téged anyagilag, esetleg ugyanúgy állnak, vagy rosszabbul mint te?

Figyelt kérdés
2016. nov. 4. 11:51
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Balázska, rohadtul nem érdekel, hogy a külföldi ismerőseim hol tartanak anyagilag - mint ahogy az sem, hogy a magyar ismerőseim hol... NEM VAGYOK IRIGY! Te se legyél az a normális emberekre - inkább keress magadnak valami normális elfoglaltságot, ahol TÉNYLEG SEGÍTESZ AZ EMBEREKNEK.
2016. nov. 4. 12:24
 2/4 anonim ***** válasza:
44%
Csatlakozom az elsőhöz! A sok baromsàgod helyett inkàbb keress munkàt. Annyi van mint a szemèt. Nem hiszem hogy neked elég az otthon alkoholban fetrengès. Ha meg igen, az ràd nèzve szègyen.
2016. nov. 4. 12:28
 3/4 anonim ***** válasza:
84%

Sosem értettem az ilyen jellegű, anyagiakat vizslató kérdést...nálam mindig az elvégzett munka mennyisége és minősége határozza meg azt, hogy megéri-e csinálni.

Kaphatok én 300 ezret is havonta, ha minden nap járni kell, hétfőtől-vasárnapig, napi 12 órában, lehetetlen időpontokban, gusztustalan környezetbe és emberek közé, kimerítő munkát végezni. Idegileg és lelkileg, fizikailag tönkretesz, hiába van több pénzed, de nem élvezed az életet, kikészít ha dolgozni kell menni, nincs időd semmire mellette, utálod az egészet.

Na így van ez a külföldi munkavállalással. Ha szakképzettség nélkül mész ki, ugyanazt fogod csinálni mint itthon, sőt sokkal többet kell majd melóznod, idegen környezetben úgy, hogy semmibe nem vesznek majd.

Megéri? Szerintem sehol nem éri meg alja melót végezni, fizethetnek érte akármennyit. Annyit úgy se fognak adni, hogy hosszabb időre ott hagyhatnád, mert megélsz a megtakarításaidból. Az előrelépés is badarság, aki itthon se tudott tanulni, se érvényesülni, se kapcsolatrendszert kiépíteni, az külföldön pláne nem fog tudni egy idegen környezetben.

Azt mondom ha orvos, mérnök, programozó stb. vagy, akkor teljesen megéri kimenned, mert a tudással degeszre keresheted magad és jobbak a körülmények, mint itthon. De gyári munkásként meg kisegítőként oly mindegy hol sz**psz.

2016. nov. 4. 12:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Én egy külföldre költözött ismerős vagyok, és megmondom őszintén, fogalmam sincs, hogy az otthoni ismerőseim mennyit kerestek. Se most nem érdekel mások anyagi helyzete, sem akkor nem érdekelt, mikor még Magyarországon éltem. Annyit tudok, hogy ugyanazért az életszínvonalért, amin itt tudok élni, Magyarországon kb. kétszer ennyit kellene dolgoznom.
2016. dec. 9. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!