Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 21/F elköltöznék otthonrol...

21/F elköltöznék otthonrol kinéztem 1 házat kapok segélyt?

Figyelt kérdés
Oda költöznék és gondoltam regizek a munkaügyi közp ba de még pályakezdő vagyok 0 munkaviszonnyal 8 általánossal. Kapok segélyt amíg munkát keresek? Mi a neve?
2016. dec. 27. 22:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Úgy keresel munkát az ország másik végében, hogy neten bújod az álláshirdetéseket, és online jelentkezel rá (e-mailben vagy ahogy ők szeretnék). Ugyanez igaz Ausztriára is.
2016. dec. 28. 10:50
 12/18 anonim ***** válasza:
92%

Ha valaki kinéz egy házat az még nem jelenti azt, hogy segélyt kap a házvásárlásra. Ilyen szerencsére Magyarországon nincs. Még az érettségizett emberek sem kapnak ilyen indokkal segélyt. Hogy az osztrákoknál ez hogy van nem tudom, de ott se dobálják az ember után a pénzt.

Menj rinyálni a polgármesterhez! Ők esetleg bevesznek a közmunkaprogramba.

2016. dec. 28. 11:17
 13/18 A kérdező kommentje:

"Még az érettségizett emberek sem kapnak ilyen indokkal segélyt."

Na ez most eléggé kiverte a biztosítékot.

MI AZ, hogy "MÉG?!?!?!?!?" ?????? Mi köze van az oktatási szintnek a jogosultsághoz? az érettségizett felsőbbrendű v. mi a f*--szom?

2016. dec. 28. 11:22
 14/18 anonim ***** válasza:
Az ország másik végébe akarsz költözni, és rögtön házat akarsz venni?? Ne haragudj, de ez nagyon nem így megy. Ilyenkor albérletbe szoktak költözni, minek kapásból házat venni? Lehet, 2 hónap múlva felmondasz, akkor mit csinálsz a házzal? Egyébként, nem tudom, van e még ilyen, egy-két éve még volt; ha x hónapig regisztrált munkanélküli vagy, és talán 200+ km-re költözöl munka miatt, akkor igényelhetsz albérlettámogatást. De arra senki nem fog fizetni, hogy munkát keresel.
2016. dec. 28. 11:23
 15/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, szinte biztos vagyok benne, hogy szellemi fogyatékos vagy. Ha mégis tévednék, akkor inkább troll.

Te melyik rendszerben élsz? Azt hiszed ha nem tudsz vagy nem akarsz tenni, akkor a társadalom/állam/akárki felkarol és eltart? Ha ezt tényleg komolyan gondolod szörnyű lesz a felismerés...

2016. dec. 29. 23:05
 16/18 A kérdező kommentje:

Jóléti társadalom van bäzdmeg németbe 2 millió migráns ból 54 állt munkába 2 éven belül.

at öbbit eltartja az állam.

2016. dec. 29. 23:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Ezeket a dumákat az alkoholista apádtól tanultad?
2016. dec. 29. 23:46
 18/18 anonim ***** válasza:
OFFolok: Menj ki Németországba migánsnak. Biztosan Téged is eltartanak majd.
2016. dec. 30. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!